Strona 8 z 89 PierwszyPierwszy ... 6789101858 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 881

Wątek: [mungo]tomaszfedor.blogspot.com

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Bo to są obowiązkowe kadry i wszystkie różnice zależą od parametrów, sprzętu i pogody
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

http://fotomungo.za.pl/gallery/index...82ochy/Wenecja Zapraszam na moją stronę gdzie znajdziecie także fotki z Wenecji, jednak tym razem z krótkim opisem Wenecji. Coś jak miniprzewodnik nie zawsze ilustrowany Czekam na komentarze.
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Tutaj zobaczycie kilka fotek z Werony i z nad jeziora Garda(niestety w Weronie byłem w godzinach do fotografowania najgorszych czyli w samo południe). Ciekawe czy mi coś wyszło-to zostawiam już do waszej oceny.
    http://fotomungo.za.pl/gallery/index...ezioro%20Garda

Uzależniony Awatar FOTOGRAF
    Miasto
    Holandia, Polska

Domyślnie

bardzo podoba mi sie to zdjecie
    http://fotomungo.za.pl/gallery/index...20Garda&page=1
    ... takie klimatyczne i mroczne.
    kolejnym zdjeciem jaki mi sie podoba jest to
    http://fotomungo.za.pl/gallery/index...20Garda&page=1
    bardzo podoba mi sie zestawienie kolorow oraz ta pani z psem, gdyby jej nie bylo zdjecie nie mialoby tego uroku..
    Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereli
    Canon? moze niedlugo!

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Ponieważ galeria jest jeszcze "świeża" i nie działają te linki, co podał FOTOGRAF, to jak spodoba lub nie spodoba wam sięj akieś zdjęcie podawajcie jego numer.

Uzależniony Awatar FOTOGRAF
    Miasto
    Holandia, Polska

Domyślnie

no to numer 6 i 8 sa najlepsze wg mnie
    Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereli
    Canon? moze niedlugo!

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Siostrę sprzedam! Nie, nie-żartuje Już nie jest na sprzedaż, bo ostatnio mi się z nią całkiem dobrze żyje. Poprosiła mnie, żebym jej zrobił kilka fajnych fotek. Poniżej wam je przedstawiam. Jednak czy można uznać je za fajne?
    1.
    2.
    3.
    4.

Bywalec Awatar storm
    Miasto
    PL / WAW

Domyślnie

mungo: Bardzo fajen zdjecia, szczegolnie z pragmi, przyznaj sie czego uzywasz do korekcji kolorow? Ma taki fajny posmak pluginow do symulacji efektu cossowania. Bardzo mnie ciekawi jak duzo to postproces.

Uzależniony Awatar gawryl
    Miasto
    Bialystok

Domyślnie

mi sie spodobalo #2 ze wzgledu na dobrze dobrane TLO (ktore nie rzuca sie na pierwszy plan, pozostawiajac glowny temat - portretowana osoba - bardzo wyrazny; dobry tez jest kolor tego tla - niebieski - i juz wiadomo czemu to ulubiony kolor politykow z plakatow wyborczych ) oraz za NATURALNE swiatlo (brak blinkow i cieni na twarzy). minus dopartuje sie w pozie - prawa reka wyglada tak, jakby jej niebylo... ale zdjecie symatyczne.
    350d, KIT 18-55, 50/f1.8, 100-300/f4.5-5.6 USM, 420EX. www.gawryl.pl

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Storm-w zdjęciach z pragi było dużo postprocessingu-to były jedyne zdjęcia na których postanowiłem się tak bardzo pobawić. Natomiast w innych zazwyczaj podstawowe rzeczy-kontrasty, poziomy, usuwanie syfków z matrycy. Z góraszki dość sporo poprawiałem, a to ze względu na tamtejsze warunki oświetleniowe. Wszystkie zdjęcia obrabiam najpierw(jeśli są w rawach) w Raw Shooterze, a potem wszystko do PSa, gdzie robię to, czego nie udało mi się uzyskać w RawShooterze, pomniejszam, potem wyostrzam. Żadnych pluginów do symulacji nie używam
    ----
    Co do zdjęć mojej siostry-cieszę się, że ci się spodobały, a co do ustawienia modelki to siostra była tak miła, że się sama ustawiała, ale dzięki, że zwracacie mi uwagę na takie rzeczy jak "obcięta" ręką-dzięki temu więcej nie będę ich popełniał
    Czekam na dalsze uwagi.

Strona 8 z 89 PierwszyPierwszy ... 6789101858 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów