Strona 6 z 89 PierwszyPierwszy ... 456781656 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 881

Wątek: [mungo]tomaszfedor.blogspot.com

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Mam. Mam wysłać? Fotki, to miałbyś taki minireportażyk. Chciałbym, abyście to w takich kategoriach też ocenili
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

Uzależniony Awatar FOTOGRAF
    Miasto
    Holandia, Polska

Domyślnie

jak na moje oko wydaje mi sie ze ten reportaz wyszedl Ci bardzo dobrze
    Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereli
    Canon? moze niedlugo!

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Pożyczyłem od znajomego bardzo fajną zabawkę, tzw. lensbaby 2.0. Jest to obiektyw baaardzo oryginalny. Jak chcecie się dowiedzieć czegoś więcej o tym obiektywie to zapraszam na www.lensbabies.com . Póki co zamieszczam kilka fotek zrobionych tym właśnie obiektywem. Napewno byłyby one lepsze, gdybym użył jakiegoś szkła portretowego, ale wtedy miałem tylko to. Czekam na komentarze
    1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.

Bywalec Awatar Toffic
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

6 i 7 bardzo dobrze wyszły
    Fotografia

fotoseo - Katalog stron fotograficznych

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Zgadzam sie z przedpiszca, 2 ostatnie wyszly SUPER!

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Inne też by wyszyły fajnie, tylko nie z tym szkiełkiem No, ale trudno. Już niedługo powtórka tychpierwszych 5 fotek z Canonem 50 mm. Ciekaw jestem co wyjdzie

Uzależniony Awatar FOTOGRAF
    Miasto
    Holandia, Polska

Domyślnie

bardzo ciekawy efekt daje te szklo.
    Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereli
    Canon? moze niedlugo!

Uzależniony Awatar djtermoz
    Miasto
    Boston

Domyślnie

Zdjecia bardzo fajne! Z tego co wyczytalem kiedys ten Lensbaby to taki tilt/shift dla ubogich bo:
    - zeby zmienic przyslone to trzeba recznie wlozyc do obiektywu odpowiednie krazki z otworem (dostarczane w komplecie)
    - obiektyw trzeba trzymac podczas robienia zdjecia tzn. tilt nie ma blokady wiec trzeba go recznie wygiac w odpowiednia strone, przytrzymac i nacisnac spust migawki
    Zgadza sie to co napisalem?

No ale jak na szklo za takie pieniadze to efekt pierwsza klasa.

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Szkło 150 Dolarów, więc nie takie tanie. A z tym tiltem? No nie powiedziałbym bym Architektury bym się tym nie odważył fotografować. Obiektyw do robienia oryginalnych zdjęć-tak bym go nazwał. Ta wersja co ja miałem, nie miała możliwości zmiany przysłon. Ciągle robiłem na 2.0. Tam jest smieszny manual fokus, bo przednie szkło jest jakby na takiej gumie-harmonijce zamontowane i ostrość ustawia się poprzez wyciąganie, lub ścieśnianie Bardzo śmieszne. Do takiej zabawy polecam.

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

A teraz coś z kompletnie innej beczki. Kilka fotek z wakacji w Krynicy Morskiej, które nie pasowały do krótkiego reportażyku z porannego łowienia ryb.

1. Jurand ciągnik z Mikoszewa. Prom przez Wisłę w Mikoszewie.

2. Z lewej Wisła, z prawej Bałtyk. Po środku człowiek-żelazny. Przekop. Mikoszewo, ujście Wisły.

3. Koniec dnia. Zachód słońca w morze w Krynica Morskiej.

Wszelkie komentarze mile widziane

Strona 6 z 89 PierwszyPierwszy ... 456781656 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów