Micles... Takie okładki są i w Polsce - Wprost, Polityka, Przekrój, National Geographic. NormalkaA z ręką nad tytułem wygląda bardziej profi
cover page design, jak to ładnie nazwałeś[ja cały wygląd gazety łącznie z okładkę nazywam Layout] robiłem na spółe z naszym redakcyjnym grafikiem. Tzn. on robił, ja patrzylem, żeby mi zdjęcia nie schrzanil
Razem składamy gazetkę.
Się nabroiło w wątku...
Nie chciałbym akurat o tym dyskutować, ale kawa jest jak najbardziej pełnoprawną używką, a co za dużo to niezdrowo. Jak pijesz za dużo to zdrowie możesz rozwalić. A jeślii chodzi chodzi o sam pomysł, ten Ci się nie podoba, drugi bardziej dosłowny spadł z jedynki, to jaki jest Twój pomysł na okładkę do takiego tematu? Co do leadu używki zabijają, artykuł jest o wszystkich używkach - od herbaty, przez dyskutowaną kawę, po te cięższe.
Rolaj, jeśli nei chcesz wymyślać okładki do oklepanego już tematu, to będę wdzięczny za pomoc do następnego numeru, tytuł jest: "Frycz, a inne licea". Frycz to moja szkoła. Morduje się nad zdjęciem od kilku tygodni i nic rozsądnego nie chce mi wyjść. Mogę liczyć na pomoc?
Mam nadzieję, że ten post nie zamknie dyskusji. Pzdr!