Strona 85 z 89 PierwszyPierwszy ... 35758384858687 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 841 do 850 z 881

Wątek: [mungo]tomaszfedor.blogspot.com

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Hmm.. podepnę się pod wątek, bo jeszcze tu nie pisałem, a to fatalnie narazie mnie nie zauroczyleś zdjęciami, zobaczymy na nastepnym secie.

Cytat Zamieszczone przez mungo Zobacz posta
    Drzewa są krzywe i kropka.
    No to co? polemizujemy? Owszem drzewa bywają krzywe, horyzont rzadziej, ale pion nigdy! chyba, że u Ciebie grawitacja działa w innym kierunku:-) więc albo sznurek się huśtał, albo masz niezłą beczkę w obiektywie:-) ktoś ma jeszcze inny, bardziej niezawodny punkt odniesienia?

Pozdrawiam
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Uzależniony Awatar Paenka

Domyślnie

Wiesz mogło silnie wiać...wtedy pomiary szlag trafia ....tym bardziej jak wiatru nie czujes zbo np jesteś po setce
    Tzn. tak teoria mówi o praktykę mnie nie pytajcie;p

TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Co sie zas tyczy krzywizny sznurka, to z tego co pamietam wial lekki wiatr. To moglo spowodowac odchylenie tego kawalka sloniny, a wraz z nia i sznurka. Czy jest na sali jakis matematyk?! Taka sloninka to z 250 gram jak nic...
    A tak na serio: moim zdaniem to zdjecie jest proste. Paenka, Slider-wyprostujcie je wg siebie i podepnijcie pod watek. Bede wdzieczny za pomoc, bo moze mam krzywy monitor
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

Domyślnie

Ale ja przecież nic nie piszę

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Tak jak i widać zmianę w nazwie wątku, tak zapraszam na nowego bloga. Czekam na komentarze!
    http://tomaszfedor.blogspot.com/
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.

Coś już napisał
    Miasto
    WestSideWrzeszcz

Domyślnie

odnosnie zdjęć, to mam jedno spostrzeżenie - nigdy nie kupię aparatu od człowieka poniżej 25 roku życia. Te puszki sa tak przez was zajechane, że strach się bać.
    To nie kamera wideo i 25kl/s. .. Moim zdaniem młodym adeptom powinno się zabronić używania lustrzanej cyfry a do łapy dać analoga albo w ostateczności cyfrową małpkę.
    I byłby spokój...
    You_Me_Kan`on

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Panu już dziękujemy. Panu kupię pędzel i płótno. Farby olejne, czy akwarele? Wtedy będzie miał pan jedno ujęcie na pół roku. Ja przepraszam...

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Odnosnie zdjęć, to też mam jedno spostrzeżenie : mi się podoba. Szczególnie no.2 z "London" : świetny przekrój londyńskiej społeczności

Vistula też niczego sobie, ale dwie ostatnie są do siebie zbyt podobne kompozycyjnie.

Coś już napisał
    Miasto
    WestSideWrzeszcz

Domyślnie

mi nie musisz dziękować, to była taka metafora na zalew słabych (nie mówię o technice, bo ta mam w du.) zdjęć. Teraz to ja panu podziękuję. Ale poczekam na kolejne wrzuty, może się mylę.
    You_Me_Kan`on

Domyślnie

japrzepraszam lansuje się normalnie jakby ten no na Sergiusza...

ee....jakby co to wszelkie responsibilities for my words zrzucam na kark % ...znów

ale jakby nie było zgadzam się z japrzepraszam w 100%
    Szkoda ze moj analog wyladowal w nie tych łapach co trzeba
    Ostatnio edytowane przez Paenka ; 28-02-2009 o 21:12

Strona 85 z 89 PierwszyPierwszy ... 35758384858687 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów