Strona 74 z 89 PierwszyPierwszy ... 2464727374757684 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 731 do 740 z 881

Wątek: [mungo]tomaszfedor.blogspot.com

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    212. Cień od nosa psuje ideał tej foty ;P

Micles Ty byś kupił sobie słownik a nie brał się za komentowanie zdjęć. Takie bzdury wypisujesz pod zdjęciami ludzi że aż nóż w kieszeni się otwiera.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Mungo 211 jest nawet na prawdę fajna (szczególnie jak się to otworzy na ciemnym tle).
    212 natomiast zupełnie bez sensu ... dziewczyna wygląda jakby się miała zaraz sama zadusić
    Ostatnio edytowane przez McKane ; 28-10-2008 o 17:51 Powód: Automerged Doublepost
    http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez McKane Zobacz posta
    Micles Ty byś kupił sobie słownik a nie brał się za komentowanie zdjęć. Takie bzdury wypisujesz pod zdjęciami ludzi że aż nóż w kieszeni się otwiera.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Mungo 211 jest nawet na prawdę fajna (szczególnie jak się to otworzy na ciemnym tle).
    212 natomiast zupełnie bez sensu ... dziewczyna wygląda jakby się miała zaraz sama zadusić
    Każdy komentuje tak jak umie, myślę, że moja wypowiedź pomimo licznych błędów językowych jest treściwa i jasna w odbiorze. Napisałbyś coś o zdjęciach, a nie znowu o mnie.

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

O widzę, że foty się w miarę podobają... Uf... Trochę mnie to uspokoiło i ucieszyło
    Biorę się ostro do roboty
    McKane - każdemu z nas powinni dawać tuż po urodzeniu słownik ortograficzny i interpunkcyjny. Przydałby sie i synonimów. Proszę komentować zdjęcia, a nie nieporadność językową kolegi z klasy o podstawowym polskim.
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Przecież skomentowałem zdjęcia. Autorze Mungo proszę komentować moje komentowanie zdjęć a nie przemądrzałych młodzieńców ;-)
    http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Napisalem, że wracam do reporterki i słowa dotrzymałem. Udało mi się wpaść na sesję nagraniową Dywizjonu 303 w studio 4$[czyt. 4 baksy]. Akurat nagrywał Smolin.
    213.
    214.
    215.
    216.
    217.
    218.
    219.
    220.
    221.
    Ostatnio edytowane przez mungo ; 09-11-2008 o 23:42
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.

Dopiero zaczyna Awatar MartineZ.oom
    Miasto
    Wołomin

Domyślnie

Mungo, zdjęcia z Kasią - dla mnie bomba Dziewczyna ma coś w sobie... Na wiosnę (nie teraz, bo ja mam nawał pracy a Ty maturę) zaproszę Cię do mojego studio-atelier w Kobyłce (z Kasią tą lub inną). Poćwiczysz sobie mieszanie światła na softboxach beauty dishach, snootach i innych akcesoriach. A w fotoreportażu najfajniejsze pierwsze cztery. pozdr.
    Czy L na obiektywie uczyni mnie Fotografem? Nie... ale w każdym razie poprawi mi humor

Bywalec
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Jak na mój gust to trochę za dużo zdjęć z ostatniej serii. Wystarczyłyby pierwsze 4 i 218.
    Widzę, że nauka szerokiego kąta zmierza w dobrym kierunku
    Też ostatnio męczę szerokie kąty

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

213. Ładnie wypełniony kadr + fajne światło, że z tyłu wszystko jest przyciemnione. Bdb.
    214. Kupa, cień na najważniejszym elemencie - ustach.
    215. Nie ma na co narzekać, Bdb.
    216. Obcięta lewa ręka, ale wiem że nie chciałeś wszystkiego centralnie i dlatego ręce poszły tak na prawą stronę kadru.
    217. Kadr w lewo żeby obciąć 2 światełka za plecami. (jeżeli nie było nic ciekawego po lewej, to te światełka wystemplować). Bdb.
    218. Chyba najlepsze, postarałbym się o dokładniejsze zasłonięcie tego tylnego źródła światła główną postacią + dorzucił do tego 580kę w mikrofon (teraz go totalnie nie widać). SUPER!
    219. Obcięta lampka biurkowa ^^. Bardzo ładnie pokazana relacja ze znajomymi. bdb.
    220. Znowu zasłonięte narzędzie pracy - usta
    221. Genialne w swojej prostocie : "mmm, pizza!". Pół sekundy później miałbyś zasłonięte światełko to które na tym zdjęciu jest po prawej stronie jego głowy. Ale to już takie marudzenie.

Podsumowując : bardzo udane repo, z tego wybrać 5 i już jest super materiał. Tradycją stało się również chwalenie cię za obróbkę, więc i tym razem nie omieszkam tego zrobić. Good work!

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Takich przychylnych komentarzy juz dawno nie zebralem Ciesze sie, ze wam sie podoba.
    Jednak w fotorepo czuje sie lepiej niz w portretach.

baran
    Guest

Domyślnie

dobre foty,

Strona 74 z 89 PierwszyPierwszy ... 2464727374757684 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów