Strona 64 z 89 PierwszyPierwszy ... 1454626364656674 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 631 do 640 z 881

Wątek: [mungo]tomaszfedor.blogspot.com

Uzależniony Awatar Paenka

Domyślnie

yyy no własnie to pierwsze mi nie podeszło. Dziwna ta GO, nie widziałam jeszcze takiej.
    Tzn. tak teoria mówi o praktykę mnie nie pytajcie;p

TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie

to 161 to kicha maksymalna - poprzednie kwiatki to na stoku spokojnie mógłbyś sprzedać lub wydrukować kalendarz i też sprzedać ...
    pochwal się co to za nowy aparat ?

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

5D-na stok to dobry patent. Moglbys pomoc opisac?
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mungo Zobacz posta
    5D-na stok to dobry patent. Moglbys pomoc opisac?
    szczerze to nic nigdy nie sprzedałem na stoku wolę wsiąść $25 za fotkę niż 25 centów ale kolega robgr85 wie chyba wszystko o stockach i lubi dzielić się na ich temat wiedzą wal do niego... ale materiał masz dobry od razu wiedziałem że to upragniony 5D ale chciałem to przeczytać od ciebie no to teraz już na sprzęt nie będziesz mógł zwalić - gratuluje zakupu - przed tobą głębokie i radosne chwile uniesienia w szczególności z podpiętymi stałkami

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Stocki byłyby fajne, jakby się same opisywały. Mógłbym wrzucić tam setki tysiące sprzedających się zdjęć, ale nie chce mi się opisywać.

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Stocki byłyby fajne, jakby się same opisywały. Mógłbym wrzucić tam setki tysiące sprzedających się zdjęć, ale nie chce mi się opisywać.
    Nie ma to jak skromność no nie. I do tego postawa ... mógłbym zostać milionerem ale mi się nie chce.
    http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

No taka prawda. Jak sprzedawały mi się zdjęcia z kompakta robione 2 lata temu z moją zerową wiedzą o fotografii no to teraz też pewnie by poszły.

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez VanMurder Zobacz posta
    szczerze to nic nigdy nie sprzedałem na stoku wolę wsiąść $25 za fotkę niż 25 centów ale kolega robgr85 wie chyba wszystko o stockach i lubi dzielić się na ich temat wiedzą wal do niego... ale materiał masz dobry od razu wiedziałem że to upragniony 5D ale chciałem to przeczytać od ciebie no to teraz już na sprzęt nie będziesz mógł zwalić - gratuluje zakupu - przed tobą głębokie i radosne chwile uniesienia w szczególności z podpiętymi stałkami
    Taaa, teraz wszystko będzie moja wina Wymaga to większej uwagi i większej staranności w robieniu zdjęć. Obiecuje lepsze foty! Może i ciekawsze Stałki, stałki, ale też ultra-wide 16-35 mm wygląda na tym aparacie niesamowicie Już pierwszą, bardzo ostrą krytykę za zbyt szeroki kąt dostałem
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Proszę o ostrą, ale konstruktywną krytykę. Taki dzisiaj odbylem spacerek po warszawskiej Pradze:
    162.
    163.
    164.
    165.
    166.
    167.
    168.

Domyślnie

no uważaj na dystorsje prostuj perspektywę i piony w miarę możliwość, od razu widać że to L+5D, nie podoba mi się 166 i 162 do kota bliżej przydałoby się podejść
    pozdr

Strona 64 z 89 PierwszyPierwszy ... 1454626364656674 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów