w 128 dała bym bardziej kolegę w kadr, bo chwile musiałam pomyśleć właściwie co miało być na tym zdjęciu
co do kolorów- nic nie mówię, u mnie świetne, ale ja mam chyba źle skalibrowany monitor..
poza tym sesja świetna, też taka chce!
w 128 dała bym bardziej kolegę w kadr, bo chwile musiałam pomyśleć właściwie co miało być na tym zdjęciu
co do kolorów- nic nie mówię, u mnie świetne, ale ja mam chyba źle skalibrowany monitor..
poza tym sesja świetna, też taka chce!
127 - jak na zwariowaną sesję 18-nastkową - świetne, po prostu Paszczak z Muminków
128 - może, jakby przekadrować
129 - niby nic.. ale nasuwa się pytanie: i co dalej?
Ja wypowiem się jeszcze w kontekście serii z 3 majaOglądam to jako całość. Nie będę oceniał poszczególnych zdjęć. Patrze i wiem o co chodzi. Mi się podoba
widać, że miałeś pomysł. I jest to co lubię - ludzi
nie tylko defilady i pokazy. Generalnie podoba mi się
![]()
Mungo, kiedyś będziesz świetnym fotoreporterem. Bo, niestety, "masz zadatki". Stanie się, gdy nauczysz się odróżniać zdjęcia dobre od mniej dobrych. Przedstań pokazywać cokolwiek i wybieraj co warto. Spójrz na zdjęcia z 3 maja, to tak jakby robiło to kiku róznych ludzi.
Dzięki za komentarze. 3 maja było na otwarcie sezonu fotograficznego, może dlatego tak dużo...
Ale dzięki za sugestię.
Zapraszam do obejrzenia trochę niekonwecjonalnego reportażu z recitalu wierszy Grzegorza Przemyka w mojej szkole: http://www.wiadomosci24.pl/artykul/w...yka_66675.html
Swoją drogą tak jak teraz patrze też można by wybrać tylko jedno, dwa zdjęcia, ale nie wiem czy wtedy spełniało by swoją funkcję. Jeśli chodzi o zdjęcia, to niestety o wiele lepiej wyglądają w większym rozmiarze - wtedy też bardziej widać mój zamysł.
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Jedynie 132, za oczy w świetle i usta w mroku. Reszta taka... nijaka.
w 141 brakuje jej rewolwerów![]()
na 141. wygląda tak, jakby graffiti było ważne. Dlatego, aby móc odczytać napis postać powinna być mniejsza. Takie jest moje zdanie, duża część graffiti zostaje zasłonięta i nie wiadomo co jest na murze![]()
Pozdrawiam,
Michał