Strona 34 z 89 PierwszyPierwszy ... 2432333435364484 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 331 do 340 z 881

Wątek: [mungo]tomaszfedor.blogspot.com

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez iktorn92 Zobacz posta
    Popieram!!!!
    Swietne fotki a i obróbka też ok. Naprawdę ekstra fotki. To były Rawy???
    Tak, tak - to były rawy obrabiane w Lightroomie
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

Początki nałogu Awatar Saurus
    Miasto
    okolice Łodzi

Domyślnie

Widać że te ostatnie wyprawy (Londyn, Indie) ci służą bo z każdej znajdą się jakieś ciekawe fotki, czekam na kolorowe Zwłaszcza ta pierwsza z Indii super.
    Saurus

Prawo Murphy'ego: "Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy"
    "Sztuczna inteligencja jest niczym przy prawdziwej głupocie" - Elbert Hubbart

Galeria WWW

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Obiecane kolorowe:
    56.
    57.
    58.
    59.
    60.
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.

Uzależniony
    Miasto
    Krosno

Domyślnie

56 59 60
    super zdjecia
    mungo respect
    6D 30D 35 85 70-200 430EX

Pozdrawiam

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Super. Już nawet nie powiem które, bo ciężko się zdecydować :-D Twoje zdjęcia mi się tak cholernie podobają... to jest chyba najbardziej pasująca mi "artowa reporterka" jaką w ogóle gdziekolwiek widziałem (a staram się oglądać linki od iczka ) - nie kapie z tego takie nudne w swojej perfekcji zawodostwo, widać że fotki robisz zupełnie naturalnie, tak jak zwykły śmiertelnik np. je zupę łyżką ;-) no krótko mówiąc... wybitne, długi czerwony pasek

Nie myślałeś o pokazaniu zdjęć (ogólnie, nie tylko tych ostatnich) jakiemuś, nie wiem, National Geographic? Może warto spróbować?

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon Zobacz posta
    Super. Już nawet nie powiem które, bo ciężko się zdecydować :-D Twoje zdjęcia mi się tak cholernie podobają... to jest chyba najbardziej pasująca mi "artowa reporterka" jaką w ogóle gdziekolwiek widziałem (a staram się oglądać linki od iczka ) - nie kapie z tego takie nudne w swojej perfekcji zawodostwo, widać że fotki robisz zupełnie naturalnie, tak jak zwykły śmiertelnik np. je zupę łyżką ;-) no krótko mówiąc... wybitne, długi czerwony pasek
    Dzięki za tak pochlebny komentarz[siedzę przed monitorem i czytając to robię się*niemal tak czerwony jak ten długi czerwony pasek Muszę się pilnować, żeby nie popadać w samozachwyt po takich komentarzach Jeszze raz wielkie, wielkie dzięki!

Cytat Zamieszczone przez muflon Zobacz posta
    Nie myślałeś o pokazaniu zdjęć (ogólnie, nie tylko tych ostatnich) jakiemuś, nie wiem, National Geographic? Może warto spróbować?
    Myślałem i myślę ciągle. Właśnie przed chwilą wysłałem maila do YoursGallery z prevkami fotek, to NG raczej nie próbuję, bo oni mają swoich fotografów zawodowych, co ich tam jakiś 16 latek obchodzi Będę może próbował je sprzedać, albo oddać w komis jakiejś agencji. Kiedyś wysyłałem jakieś foty do 5klatek.com, jednak nic z tego nie wyszło, na fotopolis do oceny od czasu do czasu daje jakieś zdjęcie i oni czasami oceniają, do "zdjęcia tygodnia" czasami wysyłam, jednak narazie nie udało mi się zdobyć tego tytułu Do Agencji Gazeta kiedyś coś wysyłałem i dostałem odpowiedż: "Pańskie zdjęcia świetnie oddają klimat i byśmy je opublikowali, gdyby nie zakaz publikowania zdjęć spoza AG". A w tym fotopolis.pl to pewnie już im się*niedobrze robi jak widzą kolejne moje zdjęcia.
    Teraz czekam na odpowiedź z YoursGallery w sprawie fotek z Indii. Trzymajcie kciuki!

Dopiero zaczyna Awatar MartineZ.oom
    Miasto
    Wołomin

Domyślnie

Mungo, sąsiedzie ;-) Patrząc na Twoje fotki powiem jedno: kiedy skończysz 18lat, śmiało startuj do agencji Magnum(który Fotoreporter nie chciałby tam pracować). Jeżeli teraz prezentujesz taki poziom to co będzie (mając na uwadze to, że dalej będziesz się rozwijał w reportażu) za kilka lat?
    Sądzę także, że jesteś na dobrej drodze aby pokazać na forum CB(i nie tylko tu) co miał na myśli Cartier-Bresson mówiąc o "momencie decydującym"
    Czy L na obiektywie uczyni mnie Fotografem? Nie... ale w każdym razie poprawi mi humor

Pełne uzależnienie Awatar crazy
    Miasto
    Chełmno

Domyślnie

dobre
    Skupiam się na zdjęciach a nie na tym czym fotografuję.

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MartineZ.oom Zobacz posta
    Mungo, sąsiedzie ;-) Patrząc na Twoje fotki powiem jedno: kiedy skończysz 18lat, śmiało startuj do agencji Magnum(który Fotoreporter nie chciałby tam pracować). Jeżeli teraz prezentujesz taki poziom to co będzie (mając na uwadze to, że dalej będziesz się rozwijał w reportażu) za kilka lat?
    Sądzę także, że jesteś na dobrej drodze aby pokazać na forum CB(i nie tylko tu) co miał na myśli Cartier-Bresson mówiąc o "momencie decydującym"
    Hehe... Nie mam zamiaru startować do Magnum Chociażby dlatego, że pokazać się tam z 350D i Kitem to byłby mały obciach

Dopiero zaczyna

Domyślnie

uwierz mi,jak ktos zobaczy Twoje zdjecia to raczej dopiero potem zapyta czym robiles. ludzie znajacy sie na fotografii i zyjacy z niej to nie forumowicze wpisujacy sobie "L-ki" do stopki. a ze robisz takie zdjecia podstawowym sprzetem to tylko plus dla Ciebie ! tez mysle,ze powinienes gdzies pokazac te zdjecia,nie mowie o internecie.nie zmarnuj szansy,ktora niewatpliwie masz.

a tak poza tym jesli kiedys widziales jakies ogloszenie np. na staz w agencji,prace itd to tam w wymaganiach jest np. portfolio a nie sprzet taki a taki.
    Ostatnio edytowane przez Danielo ; 30-09-2007 o 10:47

Strona 34 z 89 PierwszyPierwszy ... 2432333435364484 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów