4 najbardziej mi sie podoba chociaz nie opowiada mi ulozenie dloni i wydaje mi sie ze ciasno na dole.
6 tez ladne.
A w 6 korzystałeś z blendy czy z np. jakiejś białej ściany?
system EOS
Wszędzie naturalne oświetlenie, nawet z białych ścian nie korzystalem. Starałem się robić w czasie kiedy słonce schowało się w chmurach, albo świeciło lekko od tyłu.
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Na zdjęciu nr 8 nogi modelki wyglądają nienaturalnie "krótko". Nie wiem czy to przez pozę czy przez coś innego. Poza tym naprawdę fajne zdjęcia.
na 7 fajne światło ładna fotka, 8 i 9 mogą być, ale nie powalają
5d III; eos 5; EF15/2,8; 35L; 50/1,4; 85/1,8; 135L; 430ex; YN600ex; metz 58
Ale żeby pannie tak nosek "zePSuć"?(tzn. poprawić - 6. vs 7.). Następnym razem odejdź dalej i potem skadruj, albo kup 85mm. Nie będzie tyle roboty w PS
.
system EOS
Gdyby odszedł dalej, to bym nie miał takiej GO, a na 85 jeszcze muszę trochę poczekać. Musiałem zPSuć to, co obiektywem popsułem, bo panna by mnie zabiła - ale kurde zauważyliście, że nosek poprawiałemDzięki za komentarze i krytykę! Czekam na następne opinie
Wrzucam jeszcze jedno:
10.
Ostatnio edytowane przez mungo ; 28-06-2007 o 15:03
Raczej nie zauważyłbym gdybyś nie zostawił pierwszej wersji. Jak chcesz to możesz ją wywalić, ja zedytuję moje posty (wywalę to że zauważyłem) i będzie spokój![]()
.
10. nie wiem... mogła się bardziej uśmiechnąć, ale tak też jest chyba dobrze.
system EOS