Strona 86 z 89 PierwszyPierwszy ... 36768485868788 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 851 do 860 z 881

Wątek: [mungo]tomaszfedor.blogspot.com

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Sergiusz zmienił konto na "japrzepraszam" i myśli, że się może wozić
    Moim zdaniem pan japrzepraszam na foty tak tragiczne, że nawet nie idzie ich opublikować na nasza-klasa.pl. Pewnie są rozmazane, prześwietlone, krzywy i do bani ogólnie rzecz biorąc.
    Czekam na lepsze!
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.

Coś już napisał
    Miasto
    WestSideWrzeszcz

Domyślnie

moim zdaniem za wysoko s.... niż du..e masz.
    You_Me_Kan`on

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

A niby na grzyb miałbym zmieniać konto? Sergiusz to Sergiusz a japrzepraszam to japrzepraszam.

Ale podzielam zdanie japrzepaszam tylko posunąłbym się nieco dalej i zasugerował takiego analoga co to ma jedną klatkę w kasecie jakiś Graflex lub Arcaswiss czy Sinar. Zapewne pojawił by się problem jak załadować kasetę i zapewne na początku „film” by był założony w lewą stronę ale sądząc po zawartości tego wątku strata byłaby niewielka. Myślę, że obserwowanie świata przez matówkę do tego do „góry nogami” mogłoby zaowocować jakimś zdjęciem, których faktycznie w tym wątku jak na lekarstwo.
    Ostatnio edytowane przez Sergiusz ; 06-03-2009 o 20:32
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Postanowiłem sobie na Nowy Rok. Wiem, że trochę spóźnione, ale lepiej późno niż wcale. Wracając; postanowiłem Was nauczyć komentowania zdjęć.
    Zacznijmy od tego, że japrzepraszam powinien zacząć od kupienia sobie pędzla. Zwykłego malarskiego. Płótna nie musi. Szkoda materiału. Niech maluje na białym papierze. Ale z jednej strony już zadrukowanym, bo ekologiczniej. Czasami też wychodzą ciekawe efekty, kiedy czcionka prześwituje na obraz. Panowie! To jest dopiero hardcore! Kapujecie? 1,2 obrazki w ciągu tygodnia. I uwaga! Możecie rysować do góry nogami, jedząc hamburgera, frytki, kebab na Marszałkowskiej. Dobre, nie? Koszt? Taniej niż klisza! Panowie! za 30 zł to już będziecie mieli pędzel jak te studenciaki z ASP. Dobre, nie? Będzie reszta na colę.
    Czy od razu musicie się*rzucać na zdjęcia? Wystarczy przecież*ołówek i zwykła biała kartka. Jak obrazek nie wyjdzie, możemy nosa w nią wydmuchać i w swoim dmuchaniu wyrazić poważenie swojej twórczości. To co? Robimy konkurs na rysunki? Może battle? Nie bądźcie cieniasy! Podejmijcie wyzwanie! Termin: 10 marca! Temat zostawiam wam.

Uzależniony Awatar FOTOGRAF
    Miasto
    Holandia, Polska

Domyślnie

jak dzieci.
    Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereli
    Canon? moze niedlugo!

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Jak ty i ja

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Ale w przedszkolu nie przypalają...
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Cytat:
    Napisał mungo
    Ja na serio pisałem o konkursie. O battle. Bierzesz udział, czy się wycofujesz?
    Ja się w to nie bawię, możesz się czuć zwycięzcą,
    Pozdrawiam! Sergiusz
    Tak Sergiusz, uważam się za wygranego. Dlatego jak wygrany proszę Cię, abyś już nigdy nic nie pisał w moim wątku. Bądź mężczyzna i przegraj z honorem. Pzdr!

Uzależniony Awatar FOTOGRAF
    Miasto
    Holandia, Polska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Jak ty i ja
    bylo minelo, nie prawda?
    Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereli
    Canon? moze niedlugo!

Strona 86 z 89 PierwszyPierwszy ... 36768485868788 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów