Strona 81 z 89 PierwszyPierwszy ... 31717980818283 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 801 do 810 z 881

Wątek: [mungo]tomaszfedor.blogspot.com

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Nigdzie nie pisałem o ognisku.

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Napisaleś, że jest za duża odległość między paleniskiem a twarzą dziecka. On tam do środka miał głowę wsadzić?!
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

Dopiero zaczyna Awatar MartineZ.oom
    Miasto
    Wołomin

Domyślnie

W dniu dzisiejszym nasz forumowy kolega Mungo, w akcie desperacji uczynił coś czego światkiem było tysiące osób (w tym ja).

Ale, od początku:

Mungo jakiś czas temu zakochał się w pani, która już nie jest pierwszej młodości, można też powiedzieć, że na pierwszy rzut oka nie ma w niej nic interesującego. Ale Mungo, kolega z duszą artysty, zobaczył w niej piękno ukryte. I pomimo wielu głosów krytyki, pomimo wielu wrogów tej pani nie ustawał w adorowaniu jej, robiąc zdjęcia mniej lub bardziej intymne. Ale zawsze, były to prace, oddające jej piękną duszę.

Dzisiaj postanowił wyznać jej miłość publicznie.

Ja też tam byłem i uwieczniłem ten wzruszający moment na zdjęciu...

Ale to za chwilę...
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Biedak, stał tam cały dzień i nawet nie drgnął
    Ostatnio edytowane przez MartineZ.oom ; 14-12-2008 o 23:34 Powód: Automerged Doublepost
    Czy L na obiektywie uczyni mnie Fotografem? Nie... ale w każdym razie poprawi mi humor

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Kurdę... A już myślałem, że mnie nikt nie zauważył... Starał się wtopić w otoczenie. Ile Fakt daje za takie foty?
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.

Coś już napisał Awatar yaro78
    Miasto
    mazowieckie

Domyślnie

254 bardzo fajne.
    bez sensu

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Ruszyłem się spod pomnika i coś pstryknąłem. Oto efekty: "Warszawa"
    260.
    261.
    262.
    263.
    264.
    Ostatnio edytowane przez mungo ; 20-12-2008 o 19:56

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Urzekła mnie 260, fajny temat, samotny pies na tle żyjącego miasta (autobusu).

262 i 265 to jak dla mnie zbyt zwykłe pstryki jak na ciebie. Do tego ludzie odwróceni plecami do fotografującego nie są wdzięcznym tematem.
    263 i 264 też dobra zawartość, ale to nie to samo co istota żywa na 260 :P
    261 próbowałbym ustrzelić czymś węższym i poszukać portetu gołębia wraz z odbiciem jednego okna idealnie pod nim. Jeszcze jakby z tego okna ktoś wyjrzał, to byłoby zarąbiście - gołąb i jego ludzkie odbicie w kałuży

Podsumowując : średnia seria z łażenia po mieście. Kilka ciekawych rzeczy, ale szło to pokazać lepszymi kadrami. Jak dla mnie to cały zestaw jest sfotografowany ze zbyt dużej odległości (pomijając deszcz na szybie i futra), albo zbyt krótką ogniskową.

Uzależniony Awatar Paenka

Domyślnie

261, 262, 264 bardzo mi się podobają ...ale trochę posprocessingu by się przydało, 264 jakoś bym kadr chyba spróbowała wyrównac (ale to podczas robienia zdjęcia raczej ); 261 tego gołębia jakoś wyodrębnić by się przydało
    Tzn. tak teoria mówi o praktykę mnie nie pytajcie;p

TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

No z postprocessingiem u mnie krucho. Te foty to była tylko minimalna poprawa kolorków. Ale podobają się Wam i to mnie cieszy. Łażenie po mieście nie poszło na marne

Uzależniony Awatar FOTOGRAF
    Miasto
    Holandia, Polska

Domyślnie

Golebia pomaluj na zolto wtedy bedzie sie wyroznial
    Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereli
    Canon? moze niedlugo!

Strona 81 z 89 PierwszyPierwszy ... 31717980818283 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów