Spodobała mi się bardzo 1.
Spodobała mi się bardzo 1.
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
Najlepsze imo 249. Wzorowy shot, gdyby tylko schody były szersze, albo miałbyś to 200mm
246. za zimne,
najgorsze 250, włosy wyszły lipnie, do tego ten pokraczny siad też mi nie leży.
No i widzę, że mungo też zaświadczył problemów z rajstopami prześwitującymi na kolanachPrzyciemniać selektywnie, przyciemniać ^^
Ogólny odbiór : Miłe, ładnie ukazane, bez większych zastrzeżeń. Keep doin' it!
246 przypadlo mi do gustuogolnie fajna sesyjka, mowie o tych kolorowych
![]()
5dm2
O! No to cieszę się, że się podoba. Widzę, że robię postępySukcesywnie do przodu!
Czy inni jak Micles widzą zdjęcia za zimne?
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
246 owszem jest zimne, zimniejsze odrobinę od pozostałych (u mnie) ale mnie się itak podoba...będę go bronić![]()
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
Paenka - chętnie Ci w tej obronie pomogęBo faktycznie dobre mi to zdjęcie wyszło
A co sądzicie o tym zdjęciu na schodach?
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
250b lepiej, ale nadal najgorsze z serii
252 - za ciemno w oczach, cięcie dołu płaszcza : albo wyżej albo nie ciąć w ogóle. Reszta ok, nawet już cieplej zaczęło się robić!
zaraz zaraz to zdjecie na schodach mi sie podoba, ladny kadr, ciekawa poza.Nie mam zadnych zastrzezen co do tego zdjecia, tym bardziej nie zgodze sie z tym ze to najgorsze zdjecie z tej serii.
5dm2
dla mnie zdjecie na schodach - 249 - nierowno oswietlone - bardzo ciemna plama w okolicach mocnego punktu (miedzy nogami modelki).
na reszcie zdjec swiatlo bardzo fajne (przynajmniiej po obrobce to fajnie wyglada), wiec przy okazji zapytam - ktora to byla godzina mniej wiecej? bo ze cale niebo szare to widze
cala seria na duzy plus.