Dzięki za komentarze.
Co do 243 nie mogłem umieścieć roślinki w lewym rogu, bo wtedy straciłbym białe plamy na pierwszym planie, na których mi zależało.
Dzięki za komentarze.
Co do 243 nie mogłem umieścieć roślinki w lewym rogu, bo wtedy straciłbym białe plamy na pierwszym planie, na których mi zależało.
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
Liczylem np. na porównanie zdjęć z Miclesowymi(bo ściągnął ode mnie pomysł*i kadry!), a do battle, po ujawnieniu się już foty nie nadają...
http://canon-board.info/showpost.php...&postcount=758
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
u ciebie fajnie widać strukturę samych płatków śniegu...
przyjemne zimowe klimatyczemu u mnie nie ma zimy ?
![]()
no bez przesady Loome.. ja tam za oknem widziałam snieg, choćby wczoraj
eej serio. patrzylem ze 3 razy wczoraj i nie widzialem u mnie!
teraz wlasnie widze przy pkp jest![]()
No i śnieg stopniał... Kilka kadrów. Proszę nie szczędzić krytyki. Wytykać to, co jest jeszcze do poprawienia i to, czego poprawić się nie da.
246.
247.
248.
249.
250.
Długo się zastanawiałem, czy wrzucić tę fotę. Ale wrzucam. Jak się bardzo nie spodoba, to nie komentujcie
251.