Strona 75 z 89 PierwszyPierwszy ... 2565737475767785 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 741 do 750 z 881

Wątek: [mungo]tomaszfedor.blogspot.com

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

No i jest pierwsza strona na wiadomosci24.pl:
    Link do materiału:
    http://www.wiadomosci24.pl/artykul/d...dio_80888.html
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

Coś już napisał Awatar rob76
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

gratulacje! Fajny reportaż, kreatywny klimat 216 :-)
    "nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem"

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Bitwę z Miclesem przegrałem. Publikuję wszystkie foty z jakich wybierałem zdjęcia do fotoreportażu. Powiedzcie co sądzicie, czy battle'a przegrałem dlatego, że żle wybrałem foty, czy po prostu wszystkie są gorsze?
    222.
    223.
    224. Rada Regencyjna i marszałek Piłsudski
    225. Przemowa marszałka
    226.
    227. Hanna Gromkiewicz-Waltz składa kwiaty pod pomnikiem
    228.
    229.
    230.
    231.
    232.
    233.
    234.
    235.
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Zestaw battle'owy:
    236.
    237.
    238.
    I jedno zbłądzone:
    239.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Moim zdaniem miałeś trudniej. Trudniej, bo widzę, że w Wawie to był megaścisk i widzę, że albo się w nim nie odnalazłeś, albo nie pozwoliły ci się w nim odnaleźć służby porządkowe. W Bydzi możesz pakować się praktycznie gdzie chcesz, więc i o zajęcie dogodnej pozycji do strzału nie jest trudno. U ciebie widać, że funkcjonowałeś w większości jako "zwykły użytkownik" tej uroczystości, a focenie z tłumu nie jest korzystne. Kilka fajnych kadrów jest, w innych brakuje mi ładu i porządku, który odnalazłem na 230, 231, 233 i 235.

Więcej odwagi, użyj łokci!

Uzależniony Awatar suchyHc
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Mungo: musisz iść na siłownię, wziąć sterydy i będziesz miał od razu mniejszy problem z ludźmi wciskającymi się przed obiektyw
    Skasowali mi ;(

Uzależniony
    Miasto
    Dolina Lina Na A

Domyślnie

A moim zdaniem masz problem z zestawieniem zdjęć, gdybyś wybrał inne to spokojnie byś tego battla wygrał

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Powiem szczerze, że też nie przepychałem się między ludźmi, co zazwyczaj robiłem. Nie chciałem przedstawiać tylko i wyłącznie tego co się dzieje, co jest zaplanowane, bo moim zdaniem jest to sztuczne. Chciałem też ująć ludzi i ten tłok, ścisk.
    Też nie chciałem się wywyższać. Chciałem zrobić foty z tłumu, z tłumem. Każdy chce mieć zdjęcie samochodu. I każdy je będzie miał. Ja chciałem mieć zdjęcie ludzi otaczających ten samochód. Czyli Polaków...
    I miało być też szczerze, bez upiększania(patrz kupa przed motorem na ostatnim zdjęciu).
    Żołnierzy bez tłumu i Klicha musiałem zrobić, bo publikowałem je na serwisie informacyjnym i trzeba było dać ludziom do zrozumienia kto był na uroczystości, jacy żołnierze i jakie samochody jeździly.

Kucza - które powinienem wybrać? Wiem, że mam problem z wyborem zdjęć, szczególnie na battle'a - w trzech brałem udział, w żadnym nie wygrałem Dlatego po raz pierwszy wrzucam taką ilość zdjęć. Żebyście pomogli mi wybrać, dali jakiś klucz, według którego wybierać.
    Ostatnio edytowane przez mungo ; 20-11-2008 o 19:40

Uzależniony
    Miasto
    Dolina Lina Na A

Domyślnie

Przedewszystkim patrz na ogólnie przesłanie obrazu i poprawność. Wiadomo, że ciężko jest w 100% poprawne kadry zrobić, ale zawsze można coś cropować. Ja jestem pewien, że gdybyś podmienił zdjęcia to byś wygrał a konkretnie
    236 --> 230
    237 --> 233
    238 --> 231 ( Moim zdaniem najlepsze )
    239 --> 229 ( kadrować z prawej strony )

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Dzięki wielkie. Teraz mogę powiedzieć, że chcialem dać Miclesowi szansę Ale nie powiem. Po prostu nie umiem wybierać zdjęć do battle'a. Koniec i kropka.
    Dzięki wielkie Kucza! Czekam na komentarze innych. Zgadzacie się z Kuczą i ze stwierdzeniem, że zdjęcia się jednak do czegoś nadają?

Strona 75 z 89 PierwszyPierwszy ... 2565737475767785 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów