co do zdjec modoleki.. 203 ekstra (choc szkoda ucietych nog) i 208 rowniez bomba!
pozdrawiam
co do zdjec modoleki.. 203 ekstra (choc szkoda ucietych nog) i 208 rowniez bomba!
pozdrawiam
No to ja już mam kompletny mętlik w głowie co sądzić o tych zdjęciach portretowych
Dzięki za pomoc przy wyborze tych z Pragi.
Pzdr!
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Super seria, fajne b&w, fajna gra światła i cienia, kilka błędów :
210. Za dużo pustego po prawej.
211. Za słabo widać, że to kapelusz.
212. Cień od nosa psuje ideał tej foty ;P
Oby tak dalej!
ostatnie - zdecydowanie najlepszy pomysł. jedynie widzialbym minę bardziej smutną. niemniej najlepsze z ostatniej trojki![]()
Nie rozbiorę tak koleżanki na dworzu przy 12 stopniach. Z chęcią bym sprobował. Ale to na wiosnę!Też się nie postarałem o lepsze światło i zostałem przy lampce nocnej...
Jak tylko będę mógł skorzystam z rady. Tu byla dość specyficzna sprawa, że tylko oświetlenie sztuczne wchodziło w grę
Przestroga dla pokoleń! Nie używajcie nigdy żarówki 60W. Zawsze kupujcie mocniejsze![]()
Osobiscie podoba mi sie 212, ale przepalenia, pustka z prawej i nieciekawie uwydatniony nos modelki przez ostre cienie w 210... nie zamieszczalbym go bo psuje Ci inne ;-)