czemu wszystko b&w? troszkę koloru by sie przydało.. 147. się podoba najbardziej, reszta też na + jak dla mnie
czemu wszystko b&w? troszkę koloru by sie przydało.. 147. się podoba najbardziej, reszta też na + jak dla mnie
Czemu wszystkie? Bo albo wszystkie, albo żadne. Taką miałem wenę na b&w. Uprzedzę was od razu, że kolorki nie wyszły takie złe, dało rade opublikować kolorowe, ale bw jakoś bardziej mi podpasowały.
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
147 - trzy warianty : albo wada stałki, albo lenistwo zooma, albo spieprzone skadrowanie na kompie. Jak już musiałeś tak ciasno, to trza było przyciąć również jego prawą rękę (chociaż trochę, tak żeby zamarkować)
148 - fajne, ale coś wyraźniejszego poza GO w lewym dolnym rogu się pojawiło - zupełne czepialstwo
149 - brak oczu (pewnie znowu zwalisz na monitor, no ale nie wszyscy mają high-end)
150 - ciachnięty kabel po lewej, a pusto po prawej, tym bardziej że za plecami
151 - jakby była sama twarz, to byłoby cudownie. A tak, to duużo syfu dookoła : gitara + gryf, coś przed ustami(para wodna?), coś nad czapką(?), coś za czapką (pompon?)
ostało się cos z kolorkiem czy nie?
micles właśnie mi to kadrowanie sie podoba, jakby przyciął z 2 strony to juz by mi zachwiało równowagę miedzy saksofonem, a saksfonistą
Ostatnio edytowane przez gunia1990 ; 27-06-2008 o 20:25
Taka prośba. Ćwicze fotofelietony. Który lepszy?
26 czerwca, Warszawa, godz. 10:30, zejście nad Wisłę pod mostem Śląsko-Dąbrowskim. Panowie Michał, Daniel, Andrzej, Grzegorz i Kazimierz wynoszą z promu ważący ponad 600 kg fortepian. Grzegorz: "Podobno jakiś teledysk kręcili, ale jaki to już nie wiemy. Poprosili o pomoc, to pomogliśmy."
Ps. Sorry, że w dwóch rozmiarach, nie zwracajcie na to uwagi.
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zapraszam na fotofelietony na www.tomfed.blox.pl
152.
Ostatnio edytowane przez mungo ; 04-07-2008 o 20:29
Nie. To jest po prostu jego nowy nabytek. Jak będzie chciał, to się pochwali, jak nie to nie![]()
Taka była pogodaA coś o zdjęciu? Pozatym, że nie wiadomo co jak i o co chodzi;p