Strona 61 z 89 PierwszyPierwszy ... 1151596061626371 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 601 do 610 z 881

Wątek: [mungo]tomaszfedor.blogspot.com

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Póki co PS'a używać nie muszę. Tutaj PS nie używałem w ogóle - tylko do zmniejszania zdjęć
    MacGyver - jak dla mnie na 146 ona nie patrzy się w dym, ale na widza Może pod złym kątem na monitor patrzysz Zdjęcia do palenia mają nie zachęcać, ja również apeluję o niepalenie. Czy aż tak bardzo papieros jest na pierwszym planie? Może wyrożnia go to zestawienie z młodą osobą.
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

http://www.wiadomosci24.pl/artykul/p...yka_67422.html - to w tzw. międzyczasie Jeśli możecie, to trzy słowa o tych fotkach. Co na plus, co na minus, co jest dobrze, co poprawić. Z gory dzięki!
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.

Bywalec
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Jak może zwróciłeś uwagę, dla kilku "oglądaczy" wyróżnia się. I ja osobiście miałbym problem stwierdzić, czy wyróżnia się bo papieros, czy wyróżnia sie, bo trzyma go młoda osoba... Być może po prostu jedno i drugie.

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie

skoro PS'a nie musisz używać to przed sesja modelce powinieneś zaaplikować to Biore sam używam dwa razy w tygodniu - działa rewelacyjnie, tylko że ja nie palę
    co do fotek to 145 dysonans w kompozycji... oko ładnie w mocnym p-cie, ale modelka patrzy w prawo a tam: ciach! kadr ucięty, a papieros z kolei nie mieści się w GO co z powoduje że nie wiadomo o co chodzi, próbowałeś z fokusem na papieros? wtedy spojrzenie po za kadr ( w bokeh) miało by sens,

146 dużo lepiej podoba mi się spojrzenie poprzez włosy bardzo naturalnie to wygląda, ale pozostał bym przy górnej części kadru zostając przy kwadratowym lub zrobić z aktualnego poziomy cięty w połowie dłoni, co bardziej pasowałoby do ciecia przez czoło...
    pozdr
    Ostatnio edytowane przez VanMurder ; 28-05-2008 o 01:00

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mungo Zobacz posta
    MacGyver - jak dla mnie na 146 ona nie patrzy się w dym, ale na widza Może pod złym kątem na monitor patrzysz
    Chodziło mi o wzrok mimowolnie opadający na końcówkę papieroch, takie, bez urazy, szczeniackie palenie :-)
    Zdjęcia do palenia mają nie zachęcać, ja również apeluję o niepalenie. Czy aż tak bardzo papieros jest na pierwszym planie? Może wyróżnia go to zestawienie z młodą osobą.
    Moim zdaniem nie zniechęcają, bo są takie trochę nijakie, a papieros jest na obu elementem obcym. Patrząc odnoszę wrażenie że dziewczyna pali "na zamówienie", nie do końca wiedząc co z tą nieszczęsna fajką zrobić.
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

http://www.wiadomosci24.pl/artykul/1...owy_68612.html - krótka, bo 7 zdjęciowa fotorelacja z Pikniku Naukowego w Wawie. Czekam na komentarze, bo ostatnio reporterkę robiłem 1 maja i wtedy też ostatni raz moją reporterkę komentowaliście Trochę czasu minęło. Mam nadzieję, że się spodoba. Pzdr!

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Szczegółowo napisałem na gadu, a tu napiszę tylko, że jak zawsze fotorepo na wysokim poziomie, ale jak zawsze przy każdym kadrze szłoby coś poprawić, oczywiście minimalne (nawet nie) błędy, ale zawsze :P

Początki nałogu
    Miasto
    Strzałkowo

Domyślnie

reportaz bardzo dobry. ladnie pobite kolory, ale troche szumy widac.
    a tak bardziej z ciekawosci.. robiles te zdjecie na zlecenie dostajac za to pewna kwote, czy poszedles na piknik, zrobiles kilka zdjec i odezwales sie do nich, ze masz foty?

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Szumy nie są zależne ode mnie. Oni już na serwerze jakąś dziką, paleolitańksą metodą je kompresują i jakość wychodzi tak a nie inne. Otóż: poszedlem sam, kasy nie wziąłem. Dlaczego? Bo wiadomosci24.pl to portal otwarty dla każdego...

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Koncert Kenny'ego Garretta(to taki jazzowy saksofonista) w warszawskiej Królikarni. To jest mój debiut jeśli chodzi o koncerty, więc proszę o wyrozumiałość i konstruktywną krytykę Przy okazji zapraszam na bloga - jest kilka nowych zdjęć.
    147.
    148.
    149.
    150.
    151.

Strona 61 z 89 PierwszyPierwszy ... 1151596061626371 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów