fajne te zdjęcia![]()
fajne te zdjęcia![]()
Roni-jedynkę robiłem pomiędzy Jagiellońską(za DOSiR) a portem praskim. Majgot-z D50 na forum Canona-odważny jesteśTak btw www.zabobon.info polecam jako galerię dla początkujących
Bardzo fajna.
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Nikt nie skomentuje, bo nie ma czego, czy nie ma nikogo aby skomentować?![]()
1. za jasne tlo, odciaga ono uwage
5 przypadla mi do gustu![]()
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
mieszkam zaraz obok ..... i mam z 1000 fotek z tego kirkuta mistyczne miejsce ...
Ja w Zielonce-w sumie też niedaleko, ale pierwszy raz udało mi się tam wejśćA fotki jak się podobają?
Zdjecia z Goraszki swietne, kilka z tych sprytniejszych kadrow szczegolnie przypadlo mi do gustu.
Prage pokazales niezle, jak ktos napisal - niekompletnie, ale sa to zdjecia bardzo ciekawe. Osobiscie jeszcze nie odwazylem sie na spacer z aparatem pomiedzy kamienicami, ale jest tam sporo miejsc, ktore warto by bylo uwiecznic. Nawet warszawska Praga sie zmienia i zmieniac bedzie, warto zatrzymac ja na zdjeciach taka jaka jest.
No i ostatnie, co mnie tutaj przyciagnelo, cmentarz Zydowski na Brodnie. Mieszkam bardzo daleko, ale jeszcze tam nie bylem. Zdjecia ciekawe, choc brakuje mi w nich mistycznosci, o ktorej pisal Popmart.
Ósemka bardzo przyjemna. Masz wersję kolor?