Strona 58 z 89 PierwszyPierwszy ... 848565758596068 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 571 do 580 z 881

Wątek: [mungo]tomaszfedor.blogspot.com

Uzależniony Awatar gunia1990
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

w 128 dała bym bardziej kolegę w kadr, bo chwile musiałam pomyśleć właściwie co miało być na tym zdjęciu

co do kolorów- nic nie mówię, u mnie świetne, ale ja mam chyba źle skalibrowany monitor..
    poza tym sesja świetna, też taka chce!

Bywalec
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

127 - jak na zwariowaną sesję 18-nastkową - świetne, po prostu Paszczak z Muminków
    128 - może, jakby przekadrować
    129 - niby nic.. ale nasuwa się pytanie: i co dalej?

Domyślnie

Ja wypowiem się jeszcze w kontekście serii z 3 maja Oglądam to jako całość. Nie będę oceniał poszczególnych zdjęć. Patrze i wiem o co chodzi. Mi się podoba widać, że miałeś pomysł. I jest to co lubię - ludzi nie tylko defilady i pokazy. Generalnie podoba mi się

Uzależniony

Domyślnie

Mungo, kiedyś będziesz świetnym fotoreporterem. Bo, niestety , "masz zadatki". Stanie się, gdy nauczysz się odróżniać zdjęcia dobre od mniej dobrych. Przedstań pokazywać cokolwiek i wybieraj co warto. Spójrz na zdjęcia z 3 maja, to tak jakby robiło to kiku róznych ludzi.

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Dzięki za komentarze. 3 maja było na otwarcie sezonu fotograficznego, może dlatego tak dużo...
    Ale dzięki za sugestię.
    Zapraszam do obejrzenia trochę niekonwecjonalnego reportażu z recitalu wierszy Grzegorza Przemyka w mojej szkole: http://www.wiadomosci24.pl/artykul/w...yka_66675.html
    Swoją drogą tak jak teraz patrze też można by wybrać tylko jedno, dwa zdjęcia, ale nie wiem czy wtedy spełniało by swoją funkcję. Jeśli chodzi o zdjęcia, to niestety o wiele lepiej wyglądają w większym rozmiarze - wtedy też bardziej widać mój zamysł.
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Jedynie 132, za oczy w świetle i usta w mroku. Reszta taka... nijaka.

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Wolne dni, to i sesję udało się jakoś skombinować. Czekam na komentarze!
    136.
    137.
    138.
    139.
    140.
    141.

Uzależniony Awatar comatus
    Miasto
    Wybrzeże Pucyfiku

Domyślnie

w 141 brakuje jej rewolwerów

Początki nałogu
    Miasto
    Biała Podlaska

Domyślnie

na 141. wygląda tak, jakby graffiti było ważne. Dlatego, aby móc odczytać napis postać powinna być mniejsza. Takie jest moje zdanie, duża część graffiti zostaje zasłonięta i nie wiadomo co jest na murze
    Pozdrawiam,
    Michał

Strona 58 z 89 PierwszyPierwszy ... 848565758596068 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów