szkoda, że nie zdjął zegarka...
szkoda, że nie zdjął zegarka...
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
nie musiales pisac ze szalony
to widac![]()
6D 30D 35 85 70-200 430EX
Pozdrawiam
śmieszny ten koleś![]()
Regulamin pkt 8
strasznie te fotki jakieś takie plane zbyt pozowane bez pomysłu ... ale to tylko moja opinia, nie za fajne światło do portretu męskiego, co innego dla kobiet ... u facetów lepiej jak światło jest ostrzejsze i więcej (kontrastu) cienia ...
pozdr
dla mnie 82 wymiata- zabawna seria. Chociaż do gazetki zrobiłbym zestawienie 2 zdjęć na zasadzie kontrastu: 80+82. Jeszcze nie widziałem żeby ktoś się tak szybko rozwijał. Pamiętam jeszcze pierwsze portrety z jakąś koleżanką i zdjęcia kwiatków, które mógłby zrobić każdy pstrykacz - teraz mogę Ci tylko pozazdrościć dobrego oka. Nie zaniedbuj tego masz talent! pozdrawiam
Miłego dniamoja www
I znowuż szkolno-gazetkowe foty. Warunki oświetleniowe domowe, wieczorne, czyli oświetlenie tylko z lampkek, etc. No, ale co o zdjęcia sądzicie? Wiem, że w oczach powinien być błysk, którego tu nie ma, foty powinny być żylety, ale są jakie są... Będą ilustracjami do artykułu o Hobby. Koleżanka na zdjęciach zajmuje się tworzeniem kolczyków.
Czy ogólnie stwarzają pozytywne wrażenie i do gazetki się nadają?[I które na bloga polecacie?
]
84.
85.
86.
87.
PS.
Kolega podesłał mi link do blogasa tworzonego przez fotoedytorkę GW. Wszystko!!! Całkowicie wszystko to o co ja się tutaj profesjonalistów wypytywałem i się wywiedzieć nie mogłemhttp://blindspot.blox.pl/
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
Aż tak złe, że nie nadają się do komentarza, czy sobie je sam już odpowiednio skomentowałem?![]()
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
Poprzednie o niebo lepsze
tutaj za dużo ziarna, nieostre, poruszone![]()
Pkt 8 regulaminu forum
Pomijając 87, które że tak powiem nie należy do "partii reporterskiej" najlepsze to 86.
85 poruszone, a 84 za pusto po prawej w tle. Mogłeś przejść bardziej w twoje prawo i sfocić ją na tle (chyba) kuchni.