Strona 47 z 89 PierwszyPierwszy ... 37454647484957 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 461 do 470 z 881

Wątek: [mungo]tomaszfedor.blogspot.com

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Szuflandia rządzi Chyba nie muszę przedstawiać...
    79.
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

Początki nałogu
    Miasto
    Strzałkowo

Domyślnie

świetne światło zastałeś !!!
    a w jakich okolicznościach go spotkałeś ?

Uzależniony Awatar -=Festyk=-
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

I to jest o wiele lepsze!Może mogłeś zostawić trochę więcej przestrzeni nad głową,ale to już są szczegóły.Gratuluję kolejnej dobrej fotografii
    D300s,Nikkor 18-55mm f:3,5-5,6,Tamron 55-200mm f:4,0-5,6,Jupiter 37A 135mm f:3,5,SB-800,Fancier WB1626
    plfoto||Galeria

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Spotkanie po znajomości, raczej na rozmowę niż na zdjęcia, ale udało się to jedno pstryknąć
    Światło oczywiście zastane Cieszę się, że wam się podoba
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.

Dopiero zaczyna Awatar mabok

Domyślnie

Przepalona plamka na lewym oku dyskwalifikuje ten portret... Tym bardziej, że zdjęcie zrobione w dobrych warunkach. Był czas, żeby tego uniknąć. ;-)

Gratuluję znajomości. To publikacja w LOGO, to prywatne spotkanie z b. premierem...
    cogitationis poenam nemo patitur...
    Zaczątek nowej galerii - http://www.obiektywni.pl/autorzy/aut...03-0-0-0-0.php

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mabok Zobacz posta
    Przepalona plamka na lewym oku dyskwalifikuje ten portret...
    Mnie się wydaje, że jest odwrotnie... Jakby nie było plamki to by była lipa...

Uzależniony Awatar -=Festyk=-
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

A nawet jeśli aż tak przeszkadza to jedno kliknięcie stemplem i portret dalej się kwalifikuje Jednak zgadzam się z Miclesem.
    D300s,Nikkor 18-55mm f:3,5-5,6,Tamron 55-200mm f:4,0-5,6,Jupiter 37A 135mm f:3,5,SB-800,Fancier WB1626
    plfoto||Galeria

Pełne uzależnienie Awatar sniper88
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

To jest wlasnie ten blysk w oku, ktorego brakowalo w poprzednim portrecie Piekne zdjecie Swoja droga-mozesz poprosic VanMurdera, pewnie by nie mial najmniejszego problemu z zamiana oczu w poprzedniej fotce....jego znajac to nawet swiatlo zastane moglby przekopiowac
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Początki nałogu Awatar perqsista
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

To ja jeszcze wrócę do zdjęć z Indii bo mam niezłe opóźnienie
    Ta seria cz-b jak dla mnie bomba, większość kolejnych zdjęć-też kawał dobrej reporterki (jak sam zauważyłeś było też kilka słabszych). Co jeszcze... niby powinienem się odnosić wyłącznie do zdjęć ale odniosę się także do Twojej postawy. Masz bezpieczny margines dystansu do siebie i swoich fotografii, starasz się trzeźwo przyjmować zarówno pochwały jak i krytykę, to dobrze rokuje

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Dzięki perqusista za miły komentarz
    Ojoj, jak ja już długo nic nie publikowałem... Tłumaczeń mam wiele od szkoły, braku czasu, wydarzeń, światła, gazetki szkolnej, pewnego tajnego projektu etc. Na normalne pstrykanie i publikowanie prawie nie mam czasu, dlatego też opublikuje fotki dla mnie nietypowe - prawie studyjne[światło naturalne, biała ściana na dworzu] i sesja z września 2007 z szalonym redaktorem gazetki szkolnym[że tak powiem - moim szefem]. Czy się udały? Oceńcie sami. Służą jako mini fotka naczelnego przy wstępie do numeru. IMHO same są dość ciekawe. Jako, że to mój debiut w fotach na białym tle, klawiszy na komentarze proszę nie szczędzić. Pozdrawiam!
    80.
    81.
    82.
    83.

Strona 47 z 89 PierwszyPierwszy ... 37454647484957 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów