Pokaż wyniki od 401 do 410 z 881

Wątek: [mungo]tomaszfedor.blogspot.com

Widok wątkowy

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

No oczekiwałem komentarzy technicznych, typu kadr za bardzo w prawo, za dużo góry, za mało dołu lub na odwrót, zbyt ciasny kadr, oczy nie ostre, za duży szum[to niestety wynik obróbki], że te zdjęcia się kupy nie trzymają, wszystko się sypie, gdzie są mocne punkty, że ręka powinna być bardziej w lewo, bo coś tam zasłania, etc. Albo: co to za tragiczne zdjęcia, to napewno ty je robiłeś? Itd.
    No oczekuje normalnych komentarzy, takich jak w każdej innej galerii Technicznie i kadrowo. No może być też treściowo, tylko wtedy będę musiał wyjaśniać całą gazetkowo-szkolną hierarchię i problemy, a to dłuższe od niejednego peruwiańskiego serialu.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez esteper Zobacz posta
    Jak dla mnie drugie kocur
    Pozostałe średnio mi się podobają, ale ze względu na mimikę.

P.S. Znajomo mi wygląda ta Twoja koleżanka Znam gościa który z nią miał sesyjkę, tak mi się coś wydaje.
    Hehe - ano miała pewną sesję Dlatego i ja postanowiłem ją do swojej sesji wykorzystać. A co z mimiką nie ten teges?
    Ostatnio edytowane przez mungo ; 09-12-2007 o 17:45 Powód: Automerged Doublepost
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

Uprawnienia umieszczania postów