Strona 37 z 89 PierwszyPierwszy ... 2735363738394787 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 361 do 370 z 881

Wątek: [mungo]tomaszfedor.blogspot.com

Dopiero zaczyna Awatar mabok

Domyślnie

Ale w czym się wstawił? Bo chyba dalej nie pojąłeś, że ja Cię nie atakowałem, tylko chciałem zwrócić na coś uwagę. Jak widać bezskutecznie, o czym świadczą Twoje butne wypowiedzi.

A ja mam takie zwyczaje, że nawet w sporach na forach internetowych piszę 'Ty' wielką literą.
    cogitationis poenam nemo patitur...
    Zaczątek nowej galerii - http://www.obiektywni.pl/autorzy/aut...03-0-0-0-0.php

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mabok Zobacz posta
    Ale w czym się wstawił? Bo chyba dalej nie pojąłeś, że ja Cię nie atakowałem, tylko chciałem zwrócić na coś uwagę. Jak widać bezskutecznie, o czym świadczą Twoje butne wypowiedzi.

A ja mam takie zwyczaje, że nawet w sporach na forach internetowych piszę 'Ty' wielką literą.
    Przepraszam za moje niechlujstwo i pisanie "Ty" małą literą. Pardon.
    Apropos Muflona - wstawił się tym, że powiedział, że mam także zdjęcia szarej rzeczywistości i nie tylko zachwycacie się tymi egzotycznymi. Poparł moje racje. Chyba nie musiał mnie atakować, aby ktoś mógł mnie wesprzeć... Niedoświadczonemu w dyskusjach zawsze przyda się jakaś pomoc, wsparcie
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

Pełne uzależnienie Awatar Skipper
    Miasto
    Niemcy a czasem inne kraje

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mabok Zobacz posta

wiesz oczywiscie z pewnego punktu widzenia masz racje... latwiej zrobic zdjecie ladne w egzotycznych klimatach jak kolo domu...

tyle tylko ze wiele osob jezdzi w egzotyczne miejsca i nie przywozi matereialu na powalajace albumy.., dzis to naprawde zaden problem a jednak fajnych fotek tamtych miejsc nie jest duzo, zrezta nawet mungo nie ma ich wiele...
    mnie sie szczerze podobaja ze 2-3 tylko widzisz, rzecz w tym ze wielu fotografow znanych stawalo sie czesto dzieki jednej focie z setek tys jakie wykonali...

fotka dziewczynki po nalocie napalmem to ani technika ani jakosc... za to 100% emocji.
    rowniez fotka za ktora Radek Sikorski dostal WPF to mozna powiedziec ze zaden wyczyn.. tak naprawde to mial farta... akurat byl w wiosce ktora ruscy zbombardowali... rzecz w tym wlasnie ze tam byl i zlapal ta chwile...
    na tym wlasnie polega utrwalenie nieuchwytnych chwil... i to tak naprawde jest fajne w tych fotkach.
    Ostatnio edytowane przez Skipper ; 09-10-2007 o 17:32
    fotografuje ludzi, nie zwierzęta... nie jestem fotografem żywności

EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; L; IS; Speedlite 580EX + Apple

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Jakoś w ogromie zdjęć zapodziała mi się jeszcze jedna, chyba fajna fotka. Publikuję ją z "małym" poślizgiem w porównaniu do pozostałych i oczekuje na komentarze! Pzdr!
    67.
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

te wcześniejsze super, tak zaczynając od B&W
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Dostałem dzisiaj życzonka od całego Canona[za co wielkie dzięki] i tak się*zastanawiam, czy przypadkiem nie przesiąść się na Nikona. 17 lat toż to najlepszy wiek[wzorem forumowych kolegów], aby zakupić sobie D40 Jeszcze raz wielkie dzięki za życzenia!
    [chwilowy brak fotek spowodowany jest natłokiem szkolnych zajęć i braku ciekawych tematów do sfotografowania]

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mungo Zobacz posta
    i tak się*zastanawiam, czy przypadkiem nie przesiąść się na Nikona. 17 lat toż to najlepszy wiek[wzorem forumowych kolegów], aby zakupić sobie D40
    TYLKO NIE TOO! :P Wiesz ile tego się wylęgło na mieście? Teraz co drugi się wozi z tym jakże cudownym sprzętem. Nie wiem tylko dlaczego np nie kupili 350.

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Bo D40 jest nowy, a 350D stary Micles - a ty czemu nie masz Nikona?;p

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

N/C :P

A tak na poważnie to :
    8.0 > 6.1
    7AF > 3AF
    1.6 > 1.5 ()
    ISO 1600@Nikon > ISO 1600@Canon
    cena(70-200 4.0L) < cena(nieważne co, i tak nie będzie tak dobre jak L)

ALE przede wszystkim

Canon > Nikon :P

Uzależniony Awatar -=Festyk=-
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Akurat z tym,że nie ważne co to będzie to i tak elka jest lepsza to bzdury pleciesz bo Nikon posiada super tele szkiełka.A jak porównamy 350D z D70 to zestawienie inaczej już wygląda:
    8.0>6 - mi 6 starczy,mam wolnego kompa i większe pliki tym bardziej by mnie dobiły.
    7AF=7AF- różnic brak.
    1.6~1.5 - nie możesz powiedzieć,że 1.6 jest lepsze i już.Bo różnice są praktycznie żadne.
    ISO z canona>ISO z Nikona - tu masz rację,polemizować nie ma co.
    Odnośnie cen szkieł to nie śledzę cen szkieł droższych niż 500zł bo i tak sobie takich nie kupię.

Ale tu się zaraz kibel zrobi z tego wątku
    D300s,Nikkor 18-55mm f:3,5-5,6,Tamron 55-200mm f:4,0-5,6,Jupiter 37A 135mm f:3,5,SB-800,Fancier WB1626
    plfoto||Galeria

Strona 37 z 89 PierwszyPierwszy ... 2735363738394787 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów