Strona 31 z 89 PierwszyPierwszy ... 2129303132334181 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 301 do 310 z 881

Wątek: [mungo]tomaszfedor.blogspot.com

Uzależniony Awatar -=Festyk=-
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

49-więcej góry mi brakuje,ale 48 jest ,,lodzio-miodzio''
    D300s,Nikkor 18-55mm f:3,5-5,6,Tamron 55-200mm f:4,0-5,6,Jupiter 37A 135mm f:3,5,SB-800,Fancier WB1626
    plfoto||Galeria

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie

pierwszy portret b. fajny szczególnie z połączeniu z background brawo!
    drugi taki za paszportowy

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

To daję drugą wersję 49. Powiedzcie, która jest lepsza
    50.
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

Pełne uzależnienie Awatar adamek
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

to jakichś ichniejszy lepper?
    Miłego dnia
    adam jastrzębowski
    cyfra i analog. obiektywy, statyw i monopod
    tu tu

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie O panu, który zdaje się wariatem, a nim nie jest

Cytat Zamieszczone przez adamek Zobacz posta
    to jakichś ichniejszy lepper?
    Nie, to nie jest ichniejszy Lepper. Długo z nim rozmawiałem, tłumaczył mi się dlaczego taka tabliczka a nie inna. Mówił, że ta tabliczka to nie żadne wydurnianie się tylko stwierdzenie faktu. Na przykład podał mi Speaker's Corner - kiedyś ludzi było multum, tematy były różnorodne, wszyscy mówcy i większość słuchaczy się znała, póżnym popołudniem chodzili wszyscy do jednej restauracji na przekąszenie czegoś, wypicie wspólnej herbaty. Teraz temat jest tylko jeden - religia. Mówcy nie znają się, nie ma między nimi żadnej więzi, etc. Nikt już nie chodzi na herbatkę, etc.
    Jeszcze tłumaczył mi, że każdemu z nas wydaje się, że kiedyś było lepiej i o przyszłości sądzi, że będzie gorzej. W wielu, wielu przypadkach to prawda.
    Jak wspomniałem mu, że jestem z Polski, to powiedział, że kiedyś był u nas u znajomych i niezapomnianym przeżyciem była dla niego jazda Fiiiiatem[mówił to mnie więcej tak jak mówi się theatre, dłuuugie "i"] - że ledwo się do niego zmieścił, etc.
    Wyśmienity człowiek. Jak tylko będziecie na Speakers Corner, to zagadajcie do niego. Chętnie was pooprowadza za darmo po Londynie i powie gdzie jest dobre i tanie fish&chips[kiedyś było tańsze, teraz drożeje, więc "It's going to get worse"].

Nie zadawajcie mi takich pytań, bo zanim człowiekowi zrobię zdjęcie, to z nim długo gadam a potem mogę o tym pisać, i pisać, a wam napewno się tego nie chce czytać Znowu się rozpisałem, kończę.
    Każdy człowiek jest ciekawy - nawet wtedy jakby był niesamowicie nudny.
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.

Pełne uzależnienie Awatar adamek
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

e tam, będziemy zadawać. Fajnie jest, jak się przykładasz do foty... i potem widać (i czytać ) że Ci się chce.

grunt to pasja.
    Miłego dnia
    adam jastrzębowski
    cyfra i analog. obiektywy, statyw i monopod
    tu tu

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Właśnie tak lubię robić zdjęcia - pogadać, wymienić się adresami, spostrzeżeniami, a dopiero potem spytać, czy mogę panu zdjęcie zrobić. Niestety tego jest jeden minus. Ten sposób robienia zdjęć nie działa w okolicach Warszawy:/ W innych częściach Polski nie próbowalem. I to jest to, nad czym ubolewam...
    Właśnie! Olać jakość zdjęć, liczy się*pasja
    Dzięki wielkie Adamek.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mungo Zobacz posta
    Nie zadawajcie mi takich pytań, bo zanim człowiekowi zrobię zdjęcie, to z nim długo gadam a potem mogę o tym pisać, i pisać, a wam napewno się tego nie chce czytać Znowu się rozpisałem, kończę.
    Każdy człowiek jest ciekawy - nawet wtedy jakby był niesamowicie nudny.
    Powiem szczerze ze zdjecie okraszone taka anegdotka o wiele ciekawiej sie oglada, wiec zdecydowanie odwrotnie niz myslisz - powinienes takie minifotoreportaze albo portrety z opisem robic a nie same tylko zdjecia.

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Dalem kiedys taki minifotoreportaz z Białorusi. Efekt był taki, że było 0 komentów

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Widac za malo/za slabe anegdoty byly

Strona 31 z 89 PierwszyPierwszy ... 2129303132334181 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów