O kurde, ostro mi sie dostalo...:/ Nastepne fotki obiecuje lepsze
O kurde, ostro mi sie dostalo...:/ Nastepne fotki obiecuje lepsze
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
nie przejmuj się. Najważniejsze żeby Tobie się podobały.
Kiedy najwazniejsze i najlepsze jest wtedy kiedy i mi i wam sie podobaja21 podoba mi sie za ladna swiatlo, 20 mi sie podoba bo jest ciekawa, a 19 mi sie srednio podoba
![]()
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Bo to pewnie Angielka, a one z urody nie słynąWrzucam pewien[nazwe to szumnie] project z Speaker's Corner, chyba mojego ulubionego miejsca w Londynie. Mam nadzieję, że fotki nie są już nudne i się spodobają
I proszę o komentarze
Złe, beznadziejne i te najgorsze jak najmilej widziane.
22.
23.
24.
25.
26.
Ostatnio edytowane przez mungo ; 23-07-2007 o 21:51
ostatnia seria się mi podobafajnie przedstawiłeś ludzi
![]()
Canon EOS 40D|| 5D MK2 || 17-55 2.8 IS || 50 1.4 ||70-200 4L|| 430EX
8, 11 - super !
Sportowe jak na mój gust zbyt poruszone- wiem co chciałeś osiągnąć, ale trochę ci nie wyszło
reporterka - niektóre ujdą ...ale widocznie poruszone i z ostrością kłopoty
zestawienia zdjęć 22-26 bez sensu;( pojedyncze foty mz zrobiły by lepsze wrażeniebo nie są złe
pozdrawiam![]()
Ostatnio edytowane przez VanMurder ; 24-07-2007 o 06:38
Ufff... Już troszkę lepiejFajnie, ze wam sie podobają
![]()
VanMurder - foty pojedyncze by były nudne i byłoby ich dużo. Tutaj masz - zbliżenie na twarz i mówiącego w szerszej perspektywie. Oddzielnie fotki IMHO miałyby mniejszy sens.