No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
Za miekkie znaczy...... więcej USM albo smart sharpen![]()
40d + m42 58-500 + EF 18-75
"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770
Aaa... Myslalem, ze za malo emocji. To kwestia techniczna. Foty za miekkie, bo tak jak tlumaczylem na kompie, z ktorego korzystam nie ma zadnego programu graficznego, cudem mi sie tylko udaje te zdjecia zmniejszac. Jak tylko wroce, to wrzuce te zdjecia jeszcze raz, juz obrobione tak jak nalezyA podobaja sie?
![]()
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
16 wydaje mi się za ciemna i nieostra. Ogólnie bardzo fajne.
CANON-owe zabawki + parę zoom-ów ; coś stałego i błysk
uczę się robić ... zdjęcia i stronkę ... www.ecki74.za.pl
No, wrocilem z Londynu i powoli zaczynam sie brac za foty. Na pierwszy ogien komentarzy wrzucam fotki, ktore nie wymagaly specjalnej obrobki i od razu nadawaly sie do wrzucenia na neta. Mozna prosic o kilka komentarzy? Fotki IMHO sa calkiem fajne. Co wy sadzicie? Komentarze mile i zle, niedobre, beznadziejne mile widziane.
19. Oxford Street
20. Buckingham Palace i policjant przed nim
21.National Gallery Museum
Street photo![]()
dla Ciebie moga to byc fotki dosyc ciekawe , bo byles i czules ten klimat , dla ogladajacego sa to zwykle pstryki z wycieczki , 19 i 21 wg do bani, 20 dosyc ciekawa jest![]()
19 ładna i kolarze. Reszta mnie nie porywa![]()