No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
1 - hmmm nie wiem co powiedziec
2 - podoba mi sie ten zwrok i ta '' tajemniczosc '' ?
3 - raczje najlepsza z tych wszystkich
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
IMO 2 najlepsza, reszta mi sie nie podoba, z wcześniejszych 1 - portrecik b&w - super
5d III; eos 5; EF15/2,8; 35L; 50/1,4; 85/1,8; 135L; 430ex; YN600ex; metz 58
1 naprawdę sympatyczny portrecik.
2 nie rozumiem - tło ma grać z czymś, czy nie? Trochę ponure i niewyraźne wg mnie.
3 śmieszne, sympatyczne, ale kadr jakiś nieteges. Może pion, może trochę przesunąć, nie wiem.
Koleżanka poprosila mnie, żebym zrobił jej kilka fajnych zdjęć. Chciałaby sobie stworzyć portfolio. Ocenicie te zdjęcia, czy do takowego portfolio się*nadają? Wiem, że są troszkę niedopracowane w obrobce, ale chodzi mi głównie o kadry i inne aspekty techniczne.
Z tym postem zaczynam nowe numerowanie fotek.
4.
5.
6.
Od dzisiaj jeden numerek dalej - zdjecie numer 7.
Jutro wrzuce jeszcze kilka. Pozdrawiam!
Ostatnio edytowane przez mungo ; 28-06-2007 o 21:12
Pierwsze mi się podoba, tylko sugerował bym inną minę![]()
5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
Thx - czyli trzecie[6] zostawiam[poprawię tylko fioletowy zabarw w LD],
5 wrzucam inną wersję - bez całej ręki w kieszeni
a 4 - wyprostuje - prostowałem, ale krzywo![]()
Ufff - całe szczęście nie są to jakieś straszliwe błędy, których nie da się naprawić![]()