Strona 18 z 89 PierwszyPierwszy ... 816171819202868 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 171 do 180 z 881

Wątek: [mungo]tomaszfedor.blogspot.com

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Fotki z demonstracji pro życiowej lub antyaborcyjnej, przeci eutanazji, itp. 28 marca 2007 r. Oczekuję waszych komentarzy, tych krytycznych tym bardziej. Załóżmy, że zdjęcia są w gazecie, zrobione przez znanego fotografa[ale sobie wykombinowałem] i wam się nie podobają. I je krytykujecie. Bez pardonu. Wielkie dzięki nawet za jedno zdanie!
    1.
    2.
    3.
    4.
    PS.
    Pochwały także mile widziane Więcej zdjęć[aż jedno extra zdjęcie!] na blogu http://tomfed.blox.pl.
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

Uzależniony
    Miasto
    Krosno

Domyślnie

fajne fotki ...chociaz cos mi w nich brakuje
    ja lubie reporterke bw i z mocnym kontrastami
    6D 30D 35 85 70-200 430EX

Pozdrawiam

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Tego tego czegoś reporterskiego? Pracuje nad tym
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.

Uzależniony
    Miasto
    Krosno

Domyślnie

spoko...tego czegos
    ale foty naprawde bardzo przyzwoite
    ciekawy jestem jak ja bym to zrobil...ale to moge tylko dewagowac
    w koncu mieszkam w krosnie...tu sie prawie nic nie dzieje w takim rodzaju

Pozdrawiam

Początki nałogu Awatar Scream
    Miasto
    Zielona Góra

Domyślnie

Niby jest wszystko ok, jakościowo bardzo dobrze, ostro itp. ale kadry są troszke nieprzemyslane. Poucinane tu i owdzie niektore rzeczy. Zdecydowanie lepsze sa te dwa zdjecia na fotoblogu. obiektyw w uzyciu to 50 f1.8 ?
    pucha i grucha

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Tak, ale nie tylko. 50 1.8 i Kit. Na blogu 50 1.8 użyłem przy drugim zdjęciu z demonstracji antywojennej i na 2 z antyaborcyjnej tutaj na forum. Na 1 krzyż jest ucięty[mam też z nieuciętym, ale autofokus w kitcie postanowił ostrość ustawić na budynek z tyłu...].
    2 kadr rzeczywiście troszkę przypadkowy. Nie wiem jak was, ale mnie razi ta dziura z prawej strony na dole - myślałem, aby ją zPSować-?
    3 IMHO chyba nic nie uciąłem?
    4 - 18 mm na cropie okazało się trochę za dużo Mogłem jakoś inaczej kadr pomyśleć, ale myślałem, że będzie weselej z wychylającą się panią.
    5 na blogu - napis uciąłem... Mea culpa...
    Czekam na kolejne komentarze! Chętnie podejmę z kimś polemikę - on oskarża o coś złego a ja się bronię

Uzależniony
    Miasto
    Krosno

Domyślnie

widzisz nikt nie chce polemiki
    to swiadczy o tych zdjeciach...

Pozdrawiam

Uzależniony Awatar suchyHc
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

zoom to dobre zjawisko w reporterce... te cięte tablice, krzyże i głowy nie wybaczą tej pięćdziesiątce :-P Zastanawiasz sie nad jakims zoomem?
    Skasowali mi ;(

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Może się i zastanawiam... 17-40, 16-35 mm... Ale to daaaaaaaleko poza moim zasięgiem Widzę, że strasznie rażą te ucięte tablice. Od następnego razu obiecuję poprawę! Czyli mam nie ucinać - coś jeszcze?
    Właśnie ostatnio[czyt. po zimie] mam wyjątkowego "farta" - albo kadr jest ok, lecz AF postanowił pójść w las, albo kadr jest niezbyt, a AF postanowił wyjść z lasu. Tak się zastanawiam, czy to poprostu mój ulubiony KIT nie postanowił przypadkiem wyzionąć ducha...
    Ostatnio edytowane przez mungo ; 28-03-2007 o 22:27

Bywalec Awatar Bonczar
    Miasto
    Krosno/Rzeszów

Domyślnie

Zdjęcia jak najbardziej mi się podobają, ale tak jak napisali przedmówcy szkoda tych poucinanych elementów na zdjęciach
    OT
    @777 witam kolegę z Krosna Coraz więcej canonierów na forum z Krosna - a ja się martwiłem, że w Krośnie to same n***** (znaczy się na żółte) ;p

Pozdrawiam
    Bonczar
    Canon EOS 40D|| 5D MK2 || 17-55 2.8 IS || 50 1.4 ||70-200 4L|| 430EX

Strona 18 z 89 PierwszyPierwszy ... 816171819202868 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów