Strona 17 z 89 PierwszyPierwszy ... 715161718192767 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 161 do 170 z 881

Wątek: [mungo]tomaszfedor.blogspot.com

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Chyba nie obrazicie się, jak się troszkę pochwalę W wieku 16 lat chyba można się jeszcze chwalić
    http://fotopolis.pl/index.php?gora=6&lewa=4
    Wasze komentarze baaardzo miło widziane Pomóżcie początkującemu i dopiero raczkującemu w fotografii...
    Ostatnio edytowane przez mungo ; 19-03-2007 o 18:50
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

Uzależniony Awatar suchyHc
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

kongratulejszyn Jak tam Ci wyszla ta wczorajsza Pani z bramy ?
    Skasowali mi ;(

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Na blogu jest. Adres w tytule wątku Nie będę jej tu wrzucał, bo i tak galerie mam zapchaną swoimi fotami, których nikt nie komentuje

A jak tam twoje strzały z zakonnicą?
    Ostatnio edytowane przez mungo ; 19-03-2007 o 20:36
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.

Początki nałogu Awatar Scream
    Miasto
    Zielona Góra

Domyślnie

Po przeglądnięciu bloga i galerii muszę stwierdzić ,że masz bracie oko do reporterki. Tak trzymaj, trenuj ciezko i bedzie git 8)
    pucha i grucha

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Scream Zobacz posta
    Po przeglądnięciu bloga i galerii muszę stwierdzić ,że masz bracie oko do reporterki.
    Zgadzam się z przedmuffcom ;-)

Uzależniony Awatar suchyHc
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mungo Zobacz posta
    Na blogu jest. Adres w tytule wątku Nie będę jej tu wrzucał, bo i tak galerie mam zapchaną swoimi fotami, których nikt nie komentuje

A jak tam twoje strzały z zakonnicą?
    Jeszcze tego nie odRAWiłem Szerszy kąt by się przydał, bo mała ta zakonnica wyszła z tego co widziałem Obiektyw już suchy??
    Skasowali mi ;(

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Suchy, suchy już obiektyw. Nawet miał już do wykonania jedną robótkę w szkole - dzień wiosny Tylko muszę się przejść na żytnią, aby mi autofokus ustawili, albo chociaż sprawdzili, bo albo AF w obiektywie mi pada, albo czujniki AF w aparacie Czekam na twoje fotki z "mokrego" plenerku.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Scream Zobacz posta
    Po przeglądnięciu bloga i galerii muszę stwierdzić ,że masz bracie oko do reporterki. Tak trzymaj, trenuj ciezko i bedzie git 8)
    Dzięki Scream, dzięki muflon Nawet wielkie dzięki! Chyba w końcu udało mi się obudzić ze snu zimowego.
    Ostatnio edytowane przez mungo ; 22-03-2007 o 21:05 Powód: Automerged Doublepost

Początki nałogu Awatar 1507
    Miasto
    Zduńska Wola

Domyślnie

zdjęcia sa fajne, 98% mi się podoba bez względu na ostrość kadr itp. zakładam że te niedoskonałości o których inni piszą, ("konstruktywnie" cię krytykują) są w jakiś sposób przez ciebie założone, masz jakąś wizję artystyczną, wydaje mi się że przemyslaną.

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Zależy jakie niedoskonałości

Axen
    Guest

Domyślnie

Zdjęcia z blogu bardzo mi się podobają. Masz świetne wyczucie klimatu. Aż strach pomyśleć co z Ciebie wyrośnie
    Życzę dalszych sukcesów!

Strona 17 z 89 PierwszyPierwszy ... 715161718192767 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów