mungo: a propos stresu (wiem, ale się obudziłem) to dowiedz się kto i kiedy ma klasówkę i się zaczaj koło nich...
na pewno spotkasz kolesi z książkami, przerzucających notatki itp.
najlepiej taka klasówka, gdzie nauczyciel to siekiera.![]()
mungo: a propos stresu (wiem, ale się obudziłem) to dowiedz się kto i kiedy ma klasówkę i się zaczaj koło nich...
na pewno spotkasz kolesi z książkami, przerzucających notatki itp.
najlepiej taka klasówka, gdzie nauczyciel to siekiera.![]()
Zdjęcia już zrobione, poszły do gazetkiSzczęśliwie się złożyło, że w międzyczasie był sprawdzian z polskiego w mojej klasie[6 stron do zrobienia w 45 minut i to wcale nie pytań testowych, ale otwartych]. I zamiast kuć się na przerwie pocykałem jak to się klasa uczy
Jak gazetka wyjdzie, to może zrobię jakiegoś PDF i wrzucę do galerii
Dzięki za poradę![]()
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
fajna ta klasa
za pare dosłownie pare lat te fotki dadzą Ci kupe frajdyznam to z autopsji ale przeciwnej
robisz fajną rzecz dla kolegów i dla siebie
pozdrawiam
un point c'est toi
fotki są tu: http://www.asfalt.net.pl/main.aspx?page=3&uid=10
Jedno zdjęcie z centralnego na zachętę: [resztę opublikuje po uzyskaniu odpowiedniej zgody]
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Niezła ta zachęta...Ty terrorysto![]()
Te klasowe też bardzo przyjemne IMO trochę mało przebrane ale i tak się miło ogląda.
Ciekawe ile będzie trwało zatwierdzanie zdjęć do publikacji i na jakiej podstawie oni je przebierają? Może potrzebne im na stronę www? www.dworcekolejowe.pl
Co do tych klasowych, to one wogóle nie są przebrane, zero obróbki[tylko jedno skadrowałem troszkę]
szkoda, że nie 11:09...
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
Jakoś o tym nie pomyślałem... :/ Dzięki za pomysł!![]()
np...mam pomysły ale gorzej z wykonaniem...
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!