wróć do tej kapliczki bo miejsce wydaje się mieć potencjał na razie nie wykorzystany![]()
wróć do tej kapliczki bo miejsce wydaje się mieć potencjał na razie nie wykorzystany![]()
Poczekam na trochę lepszą pogodę i chwilkę wolnego czasuA zdjęcie "stockowe"? Co o nim sądzisz?
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
Ekipa na focie #1 z TEGO postu wymiataWidocznie masz gadane :-)
Chyba, że wyreżyserowane? ;-)
stocki mnie nie ruszają - pytaj o to matkę_wariatkę![]()
Eee tam gadaneRobiłem zdjęcia kamienicy obok, podchodzi jeden z nich i się pyta: "-A panowie[byłem z tatą na rowerach na pradze] co fotografują?"
"Tę starą kamienicę"
"Aaaa, a to oni tutaj nawet filmy kręcą...[i tutaj słowotok]"
"A może dadzą sobie panowie zdjęcie zrobić?"
"A pewnie chłopie, wal ile chcesz-tylko, żebyś potem nigdzie nie publikował!"
[po krótkiej rozmowie umówiliśmy się, że podrzucę im zdjęcia na CD do domu, a ich wspólną fotę będę mógł opublikować]
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Wrzucacie fotki ze swojej normalnej pracy - śluby, sesje, itd. To i ja postanowiłem wrzucić coś, co focę codziennie. Mianowicie swoją klasę. Jako klasowo-gazetkowy fotograf jest to mój obowiązek, ale lubię to robić:
Flash:
http://waszuja.republika.pl/wigilia/index.html
Zdjęcia niepowalające, ale wrzucam je z nadzieją na jakieś rady od was - co zrobić, żeby było lepiej. Robione 350D+50mm, czasami 18-55 mmI jeszcze jedno - czy macie jakieś fotki, namiary na strony gdzie są jakieś zdjęcia ludzi zestresowanych? Muszę do gazetki cyknąć stres przedklasówkowy i zbytnio nie wiem jak się do tego zabrać.
PS. Jak jakiś moderator się tu zapałęta, to poprosiłbym go o zmianę tytułu na "Szkolne".
Za pomoc i komentarze z góry dzięki!
Pozdrawiam!
Ostatnio edytowane przez mungo ; 16-02-2007 o 21:54
Spośród rodzinnych fotek, wyciągnąłem jedną nadającą się na forum. Jestem co o niej sądzicie, bo ja odnoszę wrażenie, że ostatnio coś mi wogóle fotki nie wychodzą.
Kościółek w Tyliczu
Te poprzednie klasowe są w sumie sympatyczne. Co mi się rzuciło w oczy, to to, że ta młodzież jakaś taka... normalna ;-), sympatyczna - w sensie żadnych łysoli, dziewczyn wymalowanych jak dzi...... ehem, panie lekkich obyczajów ;-), no jakoś tak ciężko mi sobie wyobrazić w tym towarzystwie śmietnik zarzucany na głowę nauczycielce (rosyjskiego jak mniemam)![]()
Młodzież jak to młodzieżW jednych liceach jest fajna w innych są sami łysi. Jak wynika z moich obserwacji wszystko zależy od progu punktowego jaki był w szkole, aby się do niej dostać. Jak wyższy, to drechów mniej, jak niższy to drechów więcej...
Jak już muflon jesteś, to poprosiłbym o zmianę nazwy wątku na poprostu "[mungo]".
PS.
A fotka z Tylicza?![]()