Strona 14 z 89 PierwszyPierwszy ... 412131415162464 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 881

Wątek: [mungo]tomaszfedor.blogspot.com

Początki nałogu
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

wróć do tej kapliczki bo miejsce wydaje się mieć potencjał na razie nie wykorzystany

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Poczekam na trochę lepszą pogodę i chwilkę wolnego czasu A zdjęcie "stockowe"? Co o nim sądzisz?
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Ekipa na focie #1 z TEGO postu wymiata Widocznie masz gadane :-)
    Chyba, że wyreżyserowane? ;-)

Początki nałogu
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

stocki mnie nie ruszają - pytaj o to matkę_wariatkę

Uzależniony Awatar -=Festyk=-
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Jeśli chodzi o Twoje stockowe to o ile góra jest ładnie oświetlona to dół wydaje się przypadkowy i przejarany.Spróbuj obciąć go i zostawić tylko górę.Pozdro.
    D300s,Nikkor 18-55mm f:3,5-5,6,Tamron 55-200mm f:4,0-5,6,Jupiter 37A 135mm f:3,5,SB-800,Fancier WB1626
    plfoto||Galeria

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zielony Zobacz posta
    Ekipa na focie #1 z TEGO postu wymiata Widocznie masz gadane :-)
    Chyba, że wyreżyserowane? ;-)
    Eee tam gadane Robiłem zdjęcia kamienicy obok, podchodzi jeden z nich i się pyta: "-A panowie[byłem z tatą na rowerach na pradze] co fotografują?"
    "Tę starą kamienicę"
    "Aaaa, a to oni tutaj nawet filmy kręcą...[i tutaj słowotok]"
    "A może dadzą sobie panowie zdjęcie zrobić?"
    "A pewnie chłopie, wal ile chcesz-tylko, żebyś potem nigdzie nie publikował!"
    [po krótkiej rozmowie umówiliśmy się, że podrzucę im zdjęcia na CD do domu, a ich wspólną fotę będę mógł opublikować]
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Wrzucacie fotki ze swojej normalnej pracy - śluby, sesje, itd. To i ja postanowiłem wrzucić coś, co focę codziennie. Mianowicie swoją klasę. Jako klasowo-gazetkowy fotograf jest to mój obowiązek, ale lubię to robić:
    Flash:
    http://waszuja.republika.pl/wigilia/index.html
    Zdjęcia niepowalające, ale wrzucam je z nadzieją na jakieś rady od was - co zrobić, żeby było lepiej. Robione 350D+50mm, czasami 18-55 mm I jeszcze jedno - czy macie jakieś fotki, namiary na strony gdzie są jakieś zdjęcia ludzi zestresowanych? Muszę do gazetki cyknąć stres przedklasówkowy i zbytnio nie wiem jak się do tego zabrać.
    PS. Jak jakiś moderator się tu zapałęta, to poprosiłbym go o zmianę tytułu na "Szkolne".
    Za pomoc i komentarze z góry dzięki!
    Pozdrawiam!
    Ostatnio edytowane przez mungo ; 16-02-2007 o 21:54

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Spośród rodzinnych fotek, wyciągnąłem jedną nadającą się na forum. Jestem co o niej sądzicie, bo ja odnoszę wrażenie, że ostatnio coś mi wogóle fotki nie wychodzą.
    Kościółek w Tyliczu

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Te poprzednie klasowe są w sumie sympatyczne. Co mi się rzuciło w oczy, to to, że ta młodzież jakaś taka... normalna ;-), sympatyczna - w sensie żadnych łysoli, dziewczyn wymalowanych jak dzi...... ehem, panie lekkich obyczajów ;-), no jakoś tak ciężko mi sobie wyobrazić w tym towarzystwie śmietnik zarzucany na głowę nauczycielce (rosyjskiego jak mniemam)

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Młodzież jak to młodzież W jednych liceach jest fajna w innych są sami łysi. Jak wynika z moich obserwacji wszystko zależy od progu punktowego jaki był w szkole, aby się do niej dostać. Jak wyższy, to drechów mniej, jak niższy to drechów więcej...
    Jak już muflon jesteś, to poprosiłbym o zmianę nazwy wątku na poprostu "[mungo]".
    PS.
    A fotka z Tylicza?

Strona 14 z 89 PierwszyPierwszy ... 412131415162464 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów