Strona 11 z 89 PierwszyPierwszy ... 9101112132161 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 881

Wątek: [mungo]tomaszfedor.blogspot.com

Coś już napisał Awatar ciri
    Miasto
    k. Krakowa

Domyślnie

2 i 5 świetne, naprawde, aż sie chce tam jechać zazdroszcze weekendu w Tatrach.. jakiego obiektywu urzywales przy 10 zdieciu? pozr. i na takie zdiecią chetnie popatrze wiec czekam na kolejne weekendypodr.
    20D+50 1.8+tamronik 17-50 2.8+ 380EX+ różne dodatki....M42
    www.fotomargarita.com

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

2 bardzo dobra. 3 to taki klasyk, ale porządnie zrobiony. Oczywiście też mi się podoba.
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Obiektyw? Nic specjalnego-EF-S 18-55 mm, czyli tzw. kit + polar Hoya, ale też nie z tej najwyższej półki, tylko za 100 zł. Dzięki za komentarze! Czekam na następne.
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

Coś już napisał Awatar ciri
    Miasto
    k. Krakowa

Domyślnie

a wiec kit, no prosze taki mały a wariat a polar jak widac robi swoje ja tez mam Hoya i sie swietnie sprawdza. pozdrawiam ciri
    20D+50 1.8+tamronik 17-50 2.8+ 380EX+ różne dodatki....M42
    www.fotomargarita.com

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Pierwsze shoty z Lubitela, pierwsze zdjęcia full analogiem. Czekam na komentarze
    1. Serce Warszawy - od środka

2. Wysokie są lampy w Warszawie...

3. Odkryj czas
    Ostatnio edytowane przez mungo ; 15-10-2006 o 16:57
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

No niestety dla mnie porażka... W pierwszym trzeba się dobrze wpatrywać żeby dostrzec cokolwiek w cieniach, a pozostałe dwa to dwa brzydkie walące się budynki, drugi w dodatku ucięty z prawej strony nie wiadomo dlaczego... Robienie zdjęć Lubitelem nie oznacza że to będą dobre zdjęcia...
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Dzieki za krytykę-następnym razem postaram się bardziej. Na fotoiku te fotki się podobały(przynajmniej pierwsze dwie). Czekam na komentarze od innych. Wiem, że dobre zdjęcie powinno obronić się samo, ale tutaj dla mnie kluczem do zrozumienia tych fot są podpisy. Macie inne zdanie na ten temat? Piszcie!

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Z pierwszego to może coś by było jakby był mniejszy kontrast. Pozostałem dwa mimo podpisów się nie bronią... W 2-ce prawie połowa zdjęcia to pusta przestrzeń - nie masz nic co równoważyłoby kompozycję walącego się budynku - może by lampę gdzieś przesunąć tak żeby nie była na budynku...
    No i tytuły nie uzasadniają takiego kadrowania budynków w żaden sposób. Mi to wygląda że chciałeś wypróbować Lubitela i błąkałeś się po Warszawie co w sumie mi też (i chyba każdemu) w przypadku nowych zabawek się zdarza...
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Przede wszystkim starałem się rozkminić jak jest z kadrowaniem w nim-czy to co widać w kominku będzie na zdjęciu, czy aparat trzeba trzymać blisko, czy daleko, itd. Zdawało mi się, że te zdjęcia są w miarę fajnę, potwierdziło to także pozytywne przyjęcie na fotoik, no ale w gronie bardziej zaawansowanych użytkowników widze nie przeszło. Trudno, będę próbował dalej z lepszymi kadrami

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Zdjecia sa kiepskie niestety. O 1 ciezko cokolwiek powiedziec bo nic nie widac Dwa pozostale sa naswietlone poprawnie natomiast kadry sa lipne. Jedyne co jest naprawde super to material na ktorym robiles. Pierwsze co jak zobaczylem te zdjecia (szczegolnie palac kultury) to chcialem zapytac jakim pluginem konwertowales Potem doczytalem ze Lubitel i nadzieja na fajne BW z cyfry zniknela.
    http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Strona 11 z 89 PierwszyPierwszy ... 9101112132161 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów