Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: Torba 1. o szerokość wewn 33-35cm 2. zna ktoś Genesis Tacit ?

Mieszany widok

Początki nałogu
    Miasto
    Nowy Sącz

Domyślnie Odp: Torba 1. o szerokość wewn 33-35cm 2. zna ktoś Genesis Tacit ?

Cytat Zamieszczone przez mxw Zobacz posta
    Peak Design trochę próbuje lansować się na takich, co jednak robią te foty, ale wiadomo - natomiast ich torby i rozwiązania ogólnie fajne są, poza tym że drogie.
    Ta ich poza na analogowe manualne aparaty jest zbyt nachalna, aby była prawdziwa.

Cytat Zamieszczone przez atsf Zobacz posta
    Ze sprzętu Peak Design mam dwa pasy do aparatów: geniealny najszerszy i najcieńszy, który jest szmatą ogrywaną w kółko przez chińskie podróbki
    Średni jest chyba fajny. Tzn moim zdaniem jest fajny, ale nie mam porównania do innych, bo tylko ten posiadam (oprócz sygnowanych nikonami i canonami). Nie wziąłem najszerszego, z netu wnioskując o sztywności, oraz internetowa wiedza o szerokości najcieńszego mi wystarczyła, aby skreślić.

Nawet mniej mam na myśli wielogodzinną wygodę, bo kotletów nie robię, ale uwielbiam przemieszczać na plecy i na przód, ten to umożliwia.

Kotwic kupiłęm dodatkowy komplet. A bez mocnej promocji cenowej pewnie bym całości nie kupił
    Ostatnio edytowane przez cosinus ; 17-02-2022 o 20:39
    Ex Nikon, w tym analog.
    70D (zestaw APSC do srzedania, korpus 50tys zdjeć) , 10-18, 40/2.8, EFS24/2.8, 55-250 mkII, 18-55/4-5.6, S30/1.4A, T100/2.8.
    Mobilnie Olympus EM5 / Lumix z zestawem

Uprawnienia umieszczania postów