Pokaż wyniki od 1 do 10 z 79

Wątek: NYT o Polsce - "rzad bigotow"

Mieszany widok

Banned
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez snowboarder
    The preferred broadcasting outlet of Poland's government is Radio Maryja, a Catholic radio station with millions of listeners that is openly nationalist, anti-Semitic and anti-foreigner.
    Preferred? A nie RMF czy ZETka? Millions? Ile tych millionsów? Chyba trochę jednak przesadzili.

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Banned
    Preferred? A nie RMF czy ZETka? Millions? Ile tych millionsów? Chyba trochę jednak przesadzili.
    w tym sek, ze niestety nie.

no bo, k..., wytlumaczcie mi gdzie sa wyborcy tych kaczorow, leperow i inych kretynow giertychow??? bo co sie kogos normalnego spotka na ulicy, to nikt sie do nich nie przyznaje.

wiec kim oni, kurcze pioro, rzadza, jak nie stadem moherowych beretow. ktorych, z tego wynika, musza byc miliony, bo przeciez ktos na tych debili glosowal
    www albo tez flickr

Banned
    Guest

Domyślnie

No tak to niestety jest, że badania opinii społecznej odbywają się w dużych miastach, gdzie ludzie przeważnie dobrze zarabiają, są liberalni, ładnie ubrani, umieją się wysłowić i takie tam
    Nikt nie jeździ po wioskach Polski B z mikrofonem i nie bada społecznych nastrojów, stąd później zaskoczenie w wynikach wyborów i sukces rydzykowej agitacji....

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk
    no bo, k..., wytlumaczcie mi gdzie sa wyborcy tych kaczorow, leperow i inych kretynow giertychow???
    no to jest dosc proste (z matamatycznego punktu widzenia)

jaka byla frekwencja? latwo sprawdzic (na przykladzie sejmu) TU
    czyli bylo: 40,57% , PiS dostalo 26,99% procenta z 40,57% glosujacych
    czyli na pis glosowalo 3 185 714 z 30 229 031 uprawnionych... czyli co dziesiaty polak... ale do gadania na rzad teraz poczuwaja sie wszyscy rowniez ci co nie glosowali... z tad taka roznica...

A nie przyszlo ci do glowy, ze Amerykanie maja dokladnie gdzies,
    ze to chodzi o Polske czy Bangladesz. Chodzi o PRAWO, wiem, rzecz
    dosc niepopularna w Polsce...
    Gdyby Polacy nie zostawali nielegalnie, to by nie bylo wiz,
    czysta matematyka. Nic wiecej ukrytego w tym nie ma.
    To Polacy doszukuja sie znowu jakiegos swojego specjalnego
    wyroznienia badz kary...
    ja to wiem, ale mi chodzi o to ze sie niepcham tam gdzie mnie nie chca, o wize nie wystepowalem i dopoki nie bede musial/chcial tam pojechac to o nia nie wystapie, problem z USA jest taki ze oni sadza ze sa pepkiem swiata i maja takie prawo, tylko niekt nie widzi ze USA to pewnie w 90% emigranci ile jest rdzennej ludnosci? niewiele.... taki paradoks wystapil... ci co wyjechali do USA nie chca zeby inni do nich przyjezdzali .... my lepsi - oni gorsi

Uzależniony Awatar Raff
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

no bo, k..., wytlumaczcie mi gdzie sa wyborcy tych kaczorow, leperow i inych kretynow giertychow??? bo co sie kogos normalnego spotka na ulicy, to nikt sie do nich nie przyznaje.

wiec kim oni, kurcze pioro, rzadza, jak nie stadem moherowych beretow. ktorych, z tego wynika, musza byc miliony, bo przeciez ktos na tych debili glosowal
    Ja głosowałem na POPiS i na Kaczora presidenta. I jedyne czego żałuję, to że nie na UPR i Korwina :cool: Ale "tym krzykaczom" (jak Akustyk) Korwin jeszcze dalszy/gorszy zapewne niż Kaczory, bo to dopiero "faszysta" antysocjalistyczny, antyunijny, antykobiecy, antygejowski, antygoopotowy. Oj lewactwo by zadrżało, oj zadrżało

Coś już napisał
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

w tym sek, ze niestety nie.

Uprawnionych do glosowania bylo ok 30 milionow ludzi, frekewncja 40%,
    co daje 12 milionow glosow, na PiS glosowalo 27% co daje 3240000 osob,
    czyli zaledwie co 10 osoba glosowala na PIS, a doliczajac reszte oszolomow
    z LPR i Samoobrony, to o ile sie nie pomylilem glosowalo na nich lacznie
    18% spoleczenstwa polskiego. Zatem nic dziwnego, ze ich nie spotykasz,
    jak jeszcze mieszkasz w duzym miescie, to tym bardziej...

Pozdr.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    SoCal

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Banned
    Cale zdanie mowi: "wybrana/preferowana stacja RZADU POLSKIEGO"
    a nie ludzi, to chyba dosc oczywiste, czy nie w radiu maryja
    robia oficjalne ogloszenia rzadowe?

Uprawnienia umieszczania postów