camo to woodland tylko juz troche wyblakly.Zamieszczone przez Zigi
jaki do to jest kamflaz DPM?
camo to woodland tylko juz troche wyblakly.Zamieszczone przez Zigi
jaki do to jest kamflaz DPM?
DPM to kamuflaż wojsk brytyjskich. Jest nieco podobny ale odrobinkę ciemniejszy od woodlanda i ma troszkę inaczej ułożone plamy. Spece od przetrwania twierdzą, iż jest w lesie lepszy od woodlanda. Niestety trudno dostępny.Zamieszczone przez aqua
Zwróciłem uwagę bo sam aktualnie szukam wdzianka tego typu dla siebie.
Pozdrawiam
Zigi
PS: Zaskroniec - fajna gadzina, przy dzwońcu i czyżu odrobinke większa głębia by sie przydała ale ciekawe wielce spotkanie dwóch zółtków.
Ostatnio edytowane przez Zigi ; 12-06-2006 o 08:16
40D, c10-22, c15-85, c50/1.4, 70-200L4, 400L5.6, RUP43, Sherpa 600R +inne graty...
Moje wiekowe zdjątka na CB & na obiektywnych - zapraszam
Na Allegro mnostwo jest umundurowania wojsk brytyjskich, niemieckich i cholenderskich, w tym oczywiscie i DPM, no ale niestety jest problem z mierzeniemZamieszczone przez Zigi
A co do zdjec, to niestety na zdjeciu z siewnicą nie podoba mi się ten "dynamizm"
Jeszcze nie podoba mi się ta gałąź na zdjęciu z Dzońcem i Czyżem.
Ale poza tym jest ok.
Canon 50D|Tamron AF 17-50mm 1:2.8|EFS 17-85mm 1:4-5,6 IS|Canon EF 85mm 1:1,8|Canon A-1|Vivitar 28-210mm 1:3,5-5,6 Macro 1:4x
A mnie się te zdjęcia podobają.
pozdr Robert
Witam kolege po fachuna tym szacownym forum
Pozdr
rafal gawełda
przeglądam sobie Twoje zdjęcia a koleżanka na to: "to Pan z mojego osiedla...") jaki ten świat mały..;-)
Heniek
ciekawe osiagniecia ma nasz nowy forumowy Kolega:
Publikacje i fotografie autorstwa Macieja Rębisia zamieszczone były:
* w materiałach edukacyjnych wydanych w ramach programów ochrony fauny i flory,
* w prasie: "National Geographic", "Las Polski", "Brać Łowiecka", "Łowiec Polski", "Woliera", "Foto Kurier",
* w książkach: "Awifauna Polski", "Strategia ochrony fauny na Nizinie Mazowieckiej", "Die Europaische Sumpfschildkrote", "Żółw błotny" (monografia przyrodnicza),
* w kalendarzach, mapach, nalepkach i na stronach internetowych.
Nagrody i wyróżnienia w konkursach fotografii przyrodniczej:
* wyróżnienia: Foto-Eko 2002, Konkurs Fotograficzny im. Włodzimierza Puchalskiego,
* nagroda specjalna w konkursie: "Makrokosmos - z ptakami dookoła świata".
Tak z ciekawosci, doswietlasz te zwierzaki w plenerze lampa blyskowa? Nie maja nic przeciwko temu?![]()
Witam Macku,
Widze ze nareszcie sie objawiles![]()
Fajne foty. Podobają mi się![]()
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link