Strona 202 z 254 PierwszyPierwszy ... 102152192200201202203204212252 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 011 do 2 020 z 2535

Wątek: Zarabianie na zdjeciach

Pełne uzależnienie Awatar adamek
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Ograniczanie fotografii reklamowej do gazetek tesco można porównać do ograniczania fotografii prasowej tylko i wyłącznie do fotografowania dziur w ulicach.

I to i to jest oczywistą bzdurą.
    Miłego dnia
    adam jastrzębowski
    cyfra i analog. obiektywy, statyw i monopod
    tu tu

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adamek Zobacz posta
    Ograniczanie fotografii reklamowej do gazetek tesco można porównać do ograniczania fotografii prasowej tylko i wyłącznie do fotografowania dziur w ulicach.

I to i to jest oczywistą bzdurą.
    dokładnie.

Ostatnio znalazłem artykuł odnośnie paypala i US. Myślę że może niektórych z was zainteresować...

http://ehandel.pit.pl/ostatnie_zmian...necie_2690.php

Pozdr.
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Początki nałogu
    Miasto
    Strzałkowo

Domyślnie

ostatnio mam problemy z subskrypcja. wogole nie dostaja maili z powodem odrzucenia fotek itp. a przeciez nic nie zmienialem.

Domyślnie

mi FTP fotolii dziwnie "dziala" wyslalem zdjecia ale nie mam ich na konice swoim... i na SS nie moge przez FTP wysylac zdjec lacze sie ale nie wysyla mi zjdec....

Coś już napisał Awatar emiel
    Miasto
    Okolica piękna, ale dziura zajebista...

Domyślnie

mam to samo na fotolii
    połączenie zrywa sie co chwile, przesłałem kilka pojedynczo ale nie są widoczne na stronie
    za to expresowa akceptacja, wczoraj upoload dzisiaj review
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    17-50mm|70-200mm|50mm|85mm|100mm|8mm|Lampki|Statyw...

www.forum.subaru.pl

Początki nałogu
    Miasto
    Strzałkowo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez emiel Zobacz posta
    mam to samo na fotolii
    połączenie zrywa sie co chwile, przesłałem kilka pojedynczo ale nie są widoczne na stronie
    u mnie to samo.
    pewnie maja powazniejszy problem z serwerem.

Domyślnie

Ja miałem to szczęście i angielski pisarz Tobias Hill do swojej najnowszej książki kupił moje zdjęcia z Japonii ( 4 dokładnie) Year of the Dog Nie chodziło mi o pieniądze tylko o przyjemność. Miło zobaczyć swoje nazwisko na okładce książki jako autora zdjęć.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez julmar Zobacz posta
    Ja miałem to szczęście i angielski pisarz Tobias Hill do swojej najnowszej książki kupił moje zdjęcia z Japonii ( 4 dokładnie) Year of the Dog Nie chodziło mi o pieniądze tylko o przyjemność. Miło zobaczyć swoje nazwisko na okładce książki jako autora zdjęć.
    a gdzie je kupił?

Domyślnie

Fotki pokazał mu nasz wspólny znajomy (jak się okazało).
    Tobias akurat szukał czegoś o Japonii do swojej książki, spodobały mu się moje zdjęcia z ogrodów Zen, a reszta była już tylko formalnością. Warto też pokazywać swoje zdjęcia na takich stronach jak np TrekEarth Nigdy nie wiadomo kto tam zagląda. Jeśli ktoś czuje się na tyle silny w swoich zdjęciach że chce na nich zarabiać to wydaje mi się że powinien "wyjść" właśnie na takie strony. Gdzie oprócz krytyki lub uznania może doświadczyć także czegoś innego.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez julmar Zobacz posta
    Fotki pokazał mu nasz wspólny znajomy (jak się okazało).
    Tobias akurat szukał czegoś o Japonii do swojej książki, spodobały mu się moje zdjęcia z ogrodów Zen, a reszta była już tylko formalnością. Warto też pokazywać swoje zdjęcia na takich stronach jak np TrekEarth Nigdy nie wiadomo kto tam zagląda. Jeśli ktoś czuje się na tyle silny w swoich zdjęciach że chce na nich zarabiać to wydaje mi się że powinien "wyjść" właśnie na takie strony. Gdzie oprócz krytyki lub uznania może doświadczyć także czegoś innego.
    ja kiedyś próbowałem dodać kilka swoich fotografii (moim zdaniem dość udanych) na onexposure.net

niestety odrzucili mi je :/

Strona 202 z 254 PierwszyPierwszy ... 102152192200201202203204212252 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów