Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
Jak na SS sprawdzic ile razy ktos ogladal zdjecie albo czy ktos dodal je do Lightbox ??
np cos takiego
myslalem ze po polsku bedzie latwiej, ale widze ze trzeba wrócić do wersji angielskiej.
nie uzywajcie polskich keywords... to tylko komplikuje caly proces....
Naprawde wszystkim bardzo polecam strone : http://photokeywords.com/
Rob no wlasnie... ja tez nie widze nie mgoe znalec... mimo wszystko dzieki![]()
ustawiłem j.polski dla całej strony, skąd miałem wiedzieć ze będzie w idiotyczny sposób tłumaczyć keywords, wróciłem do angielskiego i teraz jest ok,
Witam
Mam pytanko odnośnie banku Fotoli, czy gdy wystawiamy fotki free to czy na nich zarabiamy? gdzieś wyczytałem że niby czerpiemy korzyści z reklam ale w jaki sposób i czy dostajemy za to kredyty tak jak za normalne fotki ???
Canon 350D+Grip; EF-S 18-55; Tamron 17-50 f2.8; Speedlite 580 EX; SanDisk 1GB; SanDisk 2GB II; UV Marumi; Hoya HMC Super 77mm; Canon 16-35 f2.8 L II; Canon 70-200 2.8 L ; UV B+W F-PRO 77mm;http://picasaweb.google.pl/thiel.andrzej
5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
:: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
:: Motywy wordpress
Ile standardowo czeka się na przelanie pieniędzy na fotolii?
Pierwszy raz osiągnąłem limit![]()
Dałem "convert into cash", od dwóch dni jest pending.
Ja już u siebie zgromadziłem dość przyzwoitą kwotę, a jak widzę że dolar idzie w dół to coraz bardziej chcę je wypłacić. Czy może ktoś tutaj w jednym poście napisać dokładnie jak wygląda droga jego zarobionych $ z konta na stocku do konta w banku (+wszystko po drodze).
Chciałbym usłyszeć, co prócz zlecenia wypłaty trzeba zrobić. Generalnie chodzi o kwestię rozliczenia ze skarbówką. Ściśle i zwięźle. Z tego co wyczytałem to trzeba zrobić jakiś przelew do US, a potem uwzględnić w rozliczeniu rocznym... ale co, jak, ile, kiedy i dlaczego akurat tak? Proszę napisz jak TY rozliczasz się z US z fotografii stockowej.
Pozdrawiam,