I tu jest pies pogrzebany, powinienem był wcześniej zapytać. Najwyraźniej będę musiał zainwestować w lampy błyskowe. Dzięki za wskazówkę.
I tu jest pies pogrzebany, powinienem był wcześniej zapytać. Najwyraźniej będę musiał zainwestować w lampy błyskowe. Dzięki za wskazówkę.
Ostatnio edytowane przez lengel ; 14-03-2008 o 13:56 Powód: zły wpis
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
Na razie odszedłem od używania namiotu, po prostu stosuję świetlówki i ustawiam obiekty na tle. Jest dobrze, na fotoli procent zdjec zaakceptowanych poszedl w gore, na 10 zdjec przyjeli 8, z czego poprzenie 10 uploadow mialo tylko 2 akceptacje. Inna sprawa, ze stalem sie szczesliwym posiadaczem w miare stabilnego statywu. Pozdrawiam.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Witam, z racji mojej niesamowitej ilosci postow, chyba nie wypada mi sie wypowiadacale patrzac na brokuly i opierajac sie na (bardzo) skromnych doswiadczeniach z microstockami:
1. Rewelacyjna (jak dla mnie) ostrosc.
2. Obiekt dosc latwo da sie wyszparowac,
3. Dobra jakosc - brak szumow i artefaktow
czego wiecej chciec od zycia
pozdrawiam i zycze sukcesow
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Czy ktos moze sie orientuje na ile www.shutterplanet.pl daje rade ??
Ostatnio edytowane przez lengel ; 15-03-2008 o 20:50 Powód: Automerged Doublepost
raczej nie widze zastrzezen do jakosci tego zdjecia.... ale zawsze pozostaje apekt uzytkowy zdjecia... mysle ze to ma maly potencjal... choc moge sie mylic![]()
No chyba cos jednak nie tak, to nie jest ostre, ostre jedynie centralnie, ale brzegi tego warzywa to juz nie - wiec IMO bedzie rejected.
Tak - to sie nadaje ale do ponownego szparowania, jesli napiszesz, ze to warzywo jest isolated to dostaniesz odrzut - szara obwodka wokol obiektu. Wiec albo nie czyscic fragmentow tla w PSie albo lekko "przepalic" ...
W Polsce raczej ciężko. Jak nie jesteś znany albo nie masz znajomości to ciężko się przebić. Rób zdjęcia i się tym ciesz
"These images are very similar in subject matter or style. We would like to see a demonstrated range of diversity and variety in subject matter, so if you have anything else you can show us we would love to see it."
to mi napisali na istocku..
nie do końca rozumie tej uwagi.
w skrócie chodzi o to zebys przeslal bardziej zróznicowane tematycznie prace
pozdrav