RICO nie zwalaj winy na Fotolię tylko pracuj nad swoim warsztatem
RICO nie zwalaj winy na Fotolię tylko pracuj nad swoim warsztatem
5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
:: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
:: Motywy wordpress
Galeria na fotolii i 123rf
i dla przykładu jeszcze featurepics na którym nie odrzucili chyba żadnego z moich zdjęć
jak chcesz zobaczyć resztę to zapraszam na mój blog http://the-art-of-light.blogspot.com tam masz linki do moich innych galerii... możesz sobie sprawdzić ile fotek mam w danych serwisach (im mniej tym więcej odsiali :P).
Pozdr
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
Dzięki robgr85!Obejrzałem twoją galerię na fotolii i wiem co jest nie tak z moimi zdjęciami-są za mało stockowe.Ale do takich zdjęć muszę po pierwsze sprawić sobie aparat. Bo z tym kompaktem to tylko do babci na imieniny...
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
aha, a zdjęcia masz super!
Ostatnio edytowane przez RICO ; 24-02-2008 o 22:06 Powód: Automerged Doublepost
bez przesady, jak się uprzesz to i kompaktem fajne fotki porobisz (patrz na galerię użytkownika 'fotoaloja'), od niedawna ma lustrzankę... ponad 300fotek kompaktem (z tego co pamiętam, niech lepiej się sama wypowie:P).
Pozdrawiam
Rico, widzę, że przeżywasz początki zupełnie jak ja
spokojnie, daj sobie czas.
połapiesz się powoli o co chodzi.ja również zaczynałam na kompakcie i również mi odrzucano fotki, z tym, że ja raczej szybko zaczełam focić owocowe stockowe zdjęcia, kwiaty, ślimaki i jakoś tak mi zostało ...
;P
nie, no obecnie troszkę wrzucam już nawet potraw, posiłków, ale owoce są najlepsze;D
canon 400D+50mm /f1.8
RICO, też myślę podobnie jak robgr85, ja też nie mam lustrzanki (ale w końcu sobie kupię, jeszcze trochę
![]()
![]()
). Podstawa, to się nie zniechęcać na początku, uważnie czytać, za co zdjęcie odpadło i wyciągać wnioski.
Właśnie przechodzę "chrzest bojowy" na istocku. Mam już 10 zdjęć i 1 DL! (nie powiem, ile wyleciało ;-) ). Będę musiała kupić w końcu coś do usuwania szumów.
Ostatnio edytowane przez jagódka ; 25-02-2008 o 00:10
i mnie tez dodaj do CNja notek nie wysylam ale im nas wiecej tym lepiej..
Rob jak ci idzie na featurepics ?? sa jakies downloady czy raczej cienki serwis ??
Ostatnio edytowane przez rypson ; 25-02-2008 o 15:17
Dzięki dziewczyny,że podtrzymujecie mnie na duchuZresztą bez was wszystkich nie dałbym sobie rady.Fotoaloja,a twoje począdki pamiętam-czytałem twoje posty
Co z tą drugą złą pracą?
Olałaś ją?