nie masz pojęcia jak bardzo się myliszw zasadzie kazda forma landscaping bedzie odrzucona z powodu przesycenia
nie masz pojęcia jak bardzo się myliszw zasadzie kazda forma landscaping bedzie odrzucona z powodu przesycenia
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
heheh pisze na podstawie wlasnych obserwacji... ja mam jeden pejzarzyk panorame na stockach ladne kolory, przed huraganem zdjecia robilem, wyjatkowy widok i w sumie to jedyny pejzarz jaki wyslalem na stocki wiec moze i sie myle... ale z tego co widze na forach to landscaping jest mega przesycony i zeby cos trafilo do portfolio musi byc wyjatkowe....
A ja mam takie pytanie. Czy ktoś może wytłumaczyć na czym polegają "lightboxy".
rypson, wprowadzasz ludzi w błąd pisząc rzeczy o których widze, że nie masz pojęcia. Wyslales jeden landscape na stocki i... nie nie nie będę już komentował Twoich teorii...
lightboxy to po prostu galerie tematyczne. Możesz utworzyć sobie galerię np "Autumn" i wrzucam tam swoje (i nie tylko) zdjecia jesieni. Kupujący gdy trafi na Twoje zdjecie, bedzie mógł przejśc do Twojej galerii co z kolei może przełożyć się na większe przychody
5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
:: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
:: Motywy wordpress
Dzięki Sergi. Na fotolii to się zdajsie nawet nazywa "Galeries".
A na tej FOTOLII się dziwne rzeczy dzieją.Wczoraj mi odrzucili 10fotek,a jak dzisiaj ramo wysłałem 9 to wieczorem zostały tylko 3fotki.Co się stało z pozostałymi?
no nic nie musze sie udzielac przeciez wprowadzam ludzi w blad... a pozniej spodziewaja sie takich zyskow jak ma Sergi...
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...