Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2535

Wątek: Zarabianie na zdjeciach

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zeber Zobacz posta
    robgr85: na swojej stronie podajesz linki do uniwersalnego MR i MR osoby nieletniej - ale wydaje mi się że są to te same pdfy, które zamieszcza Dreamstime. Myle się czy tylko wykasowałeś nagłwek i stopke, gdzie znajdowały się ich loga?
    Tak to MR z dreamstime, są jak najbardziej uniwersalne. Akceptują je na wszystkich stockach do których wysyłam fotki. Nie miałem żadnego zaawansowanego programu do obsługi pdf, więc odpada opcja kopiowania tekstu i zmiany na taki w którym zdanie z dreamstime zmieniłbym na jakieś ogólne. Usunąłem loga itp, tylko po to aby drukarki nie zajechać przedwcześnie.
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Miasto
    Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robgr85 Zobacz posta
    Tak to MR z dreamstime, są jak najbardziej uniwersalne. Akceptują je na wszystkich stockach do których wysyłam fotki.
    To prawda. MR z Dreamstime faktycznie akceptują na innych stockach. Chociaż w XII miałem związaną z tym niespodziankę. Papierki zaakceptowali mi wszędzie poza... Dreamstime. Wg przedstawionej wersji problem polegał na braku podanego adresu modelki, a w polu "Witness’ Name" wpisane było TYLKO nazwisko (to już chyba przesada - biurokraci!!).
    W związku z tym mam nauczkę - trzeba wypełniać skrupulatnie. Unikniemy niespodzianek. Człek uczy się na błędach. Szkoda, że na własnych.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JanJar Zobacz posta
    To prawda. MR z Dreamstime faktycznie akceptują na innych stockach. Chociaż w XII miałem związaną z tym niespodziankę. Papierki zaakceptowali mi wszędzie poza... Dreamstime. Wg przedstawionej wersji problem polegał na braku podanego adresu modelki, a w polu "Witness’ Name" wpisane było TYLKO nazwisko (to już chyba przesada - biurokraci!!).
    W związku z tym mam nauczkę - trzeba wypełniać skrupulatnie. Unikniemy niespodzianek. Człek uczy się na błędach. Szkoda, że na własnych.
    te podstawowe pola trzeba uzupełniać. Świadka także z imienia i nazwiska (ale tu już adres niepotrzebny).

Pozdrawiam
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Uprawnienia umieszczania postów