Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2535

Wątek: Zarabianie na zdjeciach

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robgr85 Zobacz posta
    jeśli ktoś jest zainteresowany zautomatyzowaniem wysyłania to zapraszam na moją stronę, bo w końcu się sprężyłem i opisałem skrypcik ułatwiający proces wysyłania plików...
    Tozto trzeba miec skonczone ze dwa fakultety zeby to pojac, no i ten ohydny Linux a feee Wydaje mi sie bardziej ogolne rozwiazanie zaprezentowalem dzis tutaj ... Jest to kawalek kodu w Javie, przez co zyskujemy przenosnosc miedzy platformami Windows, Linux/Unix ... Konfiguracja aplikacji banalna, kazda blondynka sobie poradzi, nie obrazajac blondynek

Zapraszam do testowania i pozdrawiam!

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rachwal Zobacz posta
    Tozto trzeba miec skonczone ze dwa fakultety zeby to pojac, no i ten ohydny Linux a feee Wydaje mi sie bardziej ogolne rozwiazanie zaprezentowalem dzis tutaj ... Jest to kawalek kodu w Javie, przez co zyskujemy przenosnosc miedzy platformami Windows, Linux/Unix ... Konfiguracja aplikacji banalna, kazda blondynka sobie poradzi, nie obrazajac blondynek

Zapraszam do testowania i pozdrawiam!

gdzie tam zaraz dwa fakultety. Nawet 'blondynka' *lub jakby za granicą powiedzieli w zamian za to* 'polaczek' sobie z tym poradzi. Co to za problem zamienić frazy login /password na swoje z danego stocka?

linuks jest fee? hahaha!

Pozdr.
    Ostatnio edytowane przez robgr85 ; 24-10-2007 o 04:46
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Domyślnie

gdzie tam zaraz dwa fakultety. Nawet 'blondynka' *lub jakby za granicą powiedzieli w zamian za to* 'polaczek' sobie z tym poradzi. Co to za problem zamienić frazy login /password na swoje z danego stocka?
    Uzalezniasz ten skrypt od srodowiska. Co go w moich oczach i oczach wielu windows-like users dyskfalifikuje ... Nie twierdze, ze sam jestem windows-like.

linuks jest fee? hahaha!
    To mowi Ci wieloletni uzytkownik systemow z rodziny pingwina.
    Chyba nie zrozumiales sensu tego zdania

Uprawnienia umieszczania postów