@karol - fotki masz naprwdę fajne... mało ich, ale dobre :> rób więcej bo masz fajne pomysły...
Robert
@karol - fotki masz naprwdę fajne... mało ich, ale dobre :> rób więcej bo masz fajne pomysły...
Robert
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
Na razie kilka na fotolię i SS, jedno na IS, po czym poszedłem spaćSamo robienie jest przyjemne, ale obróbka zajmuje sporo czasu. Dziś pierwszą partię wrzuce na pozostałe stocki i zajmę się resztą. Jesienne klimaty może nie są chodliwe, ale przyjemne i może coś z tego wpadnie. Ale najpierw muszę dotrzeć do domu.
30D + szpargały
jest jesień więc myślę że szanse na sprzedaż jesiennych fotek są teraz wyższe niż w innych porach roku...
odnośnie sx to faktycznie mają jakieś problemy ze sobą... dają głupie powody żeby odrzucać fotki... np dla poniższej napisali mi że tło nie jest wystarczająco białe (!) [albo ja mam coś nie tak ze wzrokiem/monitorem albo oni...]
jeśli chcecie zobaczyć w powiększeniu to kliknijcie sobie...
Ostatnio edytowane przez robgr85 ; 10-10-2007 o 14:49
Ostatnio edytowane przez robgr85 ; 10-10-2007 o 19:40
Pnieważ jest to mój pierwszy post..więc na początek się przywitam :-)
tu bym się z Tobą nie do końca zgodził...zdjęcia związane z porami roku zaczynaja się sprzedawać juz pól roku przed nastaniem konkretnej pory...dotyczy to także zdjęć np. związanych ze świętami BN czy walentynek ...przynajmniej taką zależność zauważyłem na IST, gdzie od dłuższego czasu wystawiam zdjęcia...na shutter ta zależność jest widoczna w mniejszym stopniu, ale to chyba z powodu sposobu sprzedaży na tym stocku
Na zwykłym monitorze to nawet już na miniaturce widać że tło z lewej jest ciemniejsze. Gumka i jazda![]()
robert, u mnie też widać, że tło nie jest białe, może masz słaby monitor? albo karta graficzna?
canon 400D+50mm /f1.8