Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2535

Wątek: Zarabianie na zdjeciach

Mieszany widok

Coś już napisał

Domyślnie

ad. rachwal:

Bardzo serdecznie dziękuję i pozdrawiam.

i jeszcze bardzo byłbym wdzięczny
    Desired Password [ desired - coś w rodzaju upragniony, jednak nie mam pojęcia o co autorom tej sentencji chodziło :P]

w shutterze: w momencie 'verifying your addres' rozumiem że mam z'uploadować zdjęcie np. mojego paszportu?
    Więc jak z kwestią pełnoletności, bo tego tez nie dogrzebałem sie w tym wątku?

załóżmy że mam już konto z wpisanymi danymi do Istocku. Co dalej? Ściągać jakieś oprogramowanie?
    Czuję się kompletnie zagubiony.
    Ostatnio edytowane przez Gotman ; 05-10-2007 o 19:43
    "Cóż piękniejszego nad niebo, które ogarnia wszystko, co piękne."
    Mikołaj Kopernik

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gotman Zobacz posta
    Desired Password [ desired - coś w rodzaju upragniony, jednak nie mam pojęcia o co autorom tej sentencji chodziło :P]
    Kombinujesz ... haslo, zwyczajnie. To ze dodali przymiotnik przed nie ma chyba wiekszego znaczenia.

w shutterze: w momencie 'verifying your addres' rozumiem że mam z'uploadować zdjęcie np. mojego paszportu?
    Więc jak z kwestią pełnoletności, bo tego tez nie dogrzebałem sie w tym wątku?
    Paszport bedzie dobry. Odnosnie pelnoletnosci to sie nie orientuje, pewnie byla tam jakas adnotacja ...

załóżmy że mam już konto z wpisanymi danymi do Istocku. Co dalej? Ściągać jakieś oprogramowanie?
    Nie pamietam czy byla jakas walidacja konta, jak nie to pewnie mozesz juz wysylac testowe zdjecia ( "Przeslij" w menu po lewej ) ... chyba test na fotografa Cie czeka ;-) Ich weryfikacja troche potrwa.

Uprawnienia umieszczania postów