Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2535

Wątek: Zarabianie na zdjeciach

Mieszany widok

Karolwe
    Guest

Domyślnie

hej i jeszcze jedno mam problem żeby sie salogować na shutterstock, chodzi o to że nie mam paszportu. Nie wyjęzdzam poza granice unii i nie jest mi potrzebny, wysłałem im skan dowodu to powiedzieli że nie akceptują mojego "ID card".. może spróbuje wysłać prawojazdy? co o tym sądzicie?
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    dzięki Robootb ja na fotolie wrzuciłem 5 i 4 mi przyjeli już sprzedałem 1 i mam o.33credita <lol2>
    Ostatnio edytowane przez Karolwe ; 26-09-2007 o 11:53 Powód: Automerged Doublepost

Coś już napisał

Domyślnie

Gratulacje sprzedazy zegarow oby tak dalej ...
    No nic jak chcesz pogadac o stockach zapraszam na gg : 2620737
    wymienimy sie informacjami ...
    Pozdrawiam
    Ja na SS wyslalem paszport po mimo ze nie mam 18 lat i akcept. Wiem ze dowodu nie przyjmuja. Wyslij nowe prawko i zobaczymy. Ale chyba przyjdzie Ci poczekac :P ...
    Pozdrowienia
    O to moj nowy sprzecik ...
    Canon EOS400D + Sigma 70-300 APO MACRO+ Canon 50mm F1.8 + Kit + duzo checi

Dopiero zaczyna Awatar jagódka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Karolwe Zobacz posta
    hej i jeszcze jedno mam problem żeby sie salogować na shutterstock, chodzi o to że nie mam paszportu. Nie wyjęzdzam poza granice unii i nie jest mi potrzebny, wysłałem im skan dowodu to powiedzieli że nie akceptują mojego "ID card".. może spróbuje wysłać prawojazdy? co o tym sądzicie?
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    dzięki Robootb ja na fotolie wrzuciłem 5 i 4 mi przyjeli już sprzedałem 1 i mam o.33credita <lol2>
    Mam ten sam problem. Niestety - prawo jazdy też ci odrzucą - sprawdziłam kilka dni temu.
    Nie ma wyjścia, trzeba wyrobić paszport żeby się zarejestrować na SS.

Fotoaloja, zdjęcia na prawdę fajne. Aż dziwne, że ich nie przeszłaś na SS.

Uprawnienia umieszczania postów