Strona 104 z 254 PierwszyPierwszy ... 45494102103104105106114154204 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 031 do 1 040 z 2535

Wątek: Zarabianie na zdjeciach

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotoaloja Zobacz posta
    na różnych
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    ale może to taki miałam tylko moment, nie napalam się zbytnio
    a ja zrozumiałem że miałaś taki boom na jednym ze stocków , tak czy siak jak sama zapewne zauważyłaś taka ładna seryjka pobrań dodaje zapału do całej zabawy w microstock
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Bywalec

Domyślnie

no miałam wczoraj i przedwczoraj dwa bum na dwóch różnych stockach
    na jednym 4(stockplus), na drugim 3(123rf) fotki
    za karę dziś ani jednej na żadnymDD
    ale byliśmy na grzybach i zjem sobie grzybki w nagrodę, za ciężkie trudy i dzisiejsze nico
    pozdros
    canon 400D+50mm /f1.8

Dopiero zaczyna Awatar jagódka

Domyślnie

Czy na Shutterstocku musi być koniecznie paszport, czy może wystarczy dowód osobisty? Pytam, bo ja jeszcze mam stary dowód, paszport stracił ważność i teraz nie wiem co "wyrobić" najpierw
    Ostatnio edytowane przez jagódka ; 23-09-2007 o 01:14

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jagódka Zobacz posta
    Czy na Shutterstocku musi być koniecznie paszport, czy może wystarczy dowód osobisty? Pytam, bo ja jeszcze mam stary dowód, paszport stracił ważność i teraz nie wiem co "wyrobić" najpierw
    musi być paszport. Spróbuj przesłać przeterminowany...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robgr85 Zobacz posta
    musi być paszport. Spróbuj przesłać przeterminowany...
    Dziękuje. Doczytałam, że może być też prawo jazdy, wiec je wysłałam. Mam w nim co prawda stare nazwisko (nie znoszę latania po urzędach), ale mam nadzieję, że można to później zmienić w profilu?

U mnie ostatnio spadek DL... Ale na SX w końcu coś się ruszyło w akceptacji zdjęć. Mam nadzieję, że i sprzedaż się poprawi.

Mam jeszcze pytanie, czy na fotolii 1 kredyt (z tych co mam) = 1 $?
    Ostatnio edytowane przez jagódka ; 24-09-2007 o 14:07

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Dziękuje. Doczytałam, że może być też prawo jazdy, wiec je wysłałam. Mam w nim co prawda stare nazwisko (nie znoszę latania po urzędach), ale mam nadzieję, że można to później zmienić w profilu?

U mnie ostatnio spadek DL... Ale na SX w końcu coś się ruszyło w akceptacji zdjęć. Mam nadzieję, że i sprzedaż się poprawi.

Mam jeszcze pytanie, czy na fotolii 1 kredyt (z tych co mam) = 1 $?
    tak kredyt do dolar. wątpię że można nazwisko zmienic. mi prawka ani dowodu nie zaakceptowali na shutterstocku i musiałem paszport przesłać.

Domyślnie

Zobaczę. Na razie czekam. Jak nie zaakceptują, to wyrobię paszport i prześlę. Ale różnie to bywa z tymi stockami. Mi na 123RF przyjęli... legitymację studencką To mnie dopiero zaskoczyło!
    A jak nie będę mogła zmienić nazwiska w profilu, to trudno, będę musiała się od nowa zarejestrować. W sumie - chyba niewiele tracę, a mogę zyskać

Początki nałogu Awatar Reno
    Miasto
    Bielsko Biała

Domyślnie

Zobaczę. Na razie czekam. Jak nie zaakceptują, to wyrobię paszport i prześlę. Ale różnie to bywa z tymi stockami. Mi na 123RF przyjęli... legitymację studencką To mnie dopiero zaskoczyło!
    A jak nie będę mogła zmienić nazwiska w profilu, to trudno, będę musiała się od nowa zarejestrować. W sumie - chyba niewiele tracę, a mogę zyskać
    Jagódka, spróbuj ten nieważny paszport najpierw. Wydaje mi się, że im chodzi tylko o identyfikację osoby, przecież to, że nie jest ważny nie znaczy, że przestałaś istnieć Wydaje mi się, że ktoś pisał, że przyjęli mu nieważny paszport.
    Ja musiałam sobie wyrobić nowy bo stary był na stare nazwisko.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Reno Zobacz posta
    Ja musiałam sobie wyrobić nowy bo stary był na stare nazwisko.
    Reno, dziękuje za radę. Prawo jazdy - niestety - odrzucili
    Miałam nadzieję, że przejdzie i nie będę musiała wybrać się po paszport (ja też mam stare nazwisko w swoim, no i się przeterminował kilka lat temu). Nie znoszę załatwiać spraw w urzędach, ale cóż, będę musiała to zrobić, bo na Shutterstosku nie da ię jedna kpóźniej poprawić nazwiska w Profilu.

Fotoaloja, ty chyba niedawno wyrabiałaś paszport. Długo czekałaś?

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Reno, dziękuje za radę. Prawo jazdy - niestety - odrzucili
    Miałam nadzieję, że przejdzie i nie będę musiała wybrać się po paszport (ja też mam stare nazwisko w swoim, no i się przeterminował kilka lat temu). Nie znoszę załatwiać spraw w urzędach, ale cóż, będę musiała to zrobić, bo na Shutterstosku nie da ię jedna kpóźniej poprawić nazwiska w Profilu.

Fotoaloja, ty chyba niedawno wyrabiałaś paszport. Długo czekałaś?
    hmm odnośnie czekania to może być problem... wiesz jak działają polskie urzędy... każdy innaczej, więc nie sugerowałbym się tym jak sytuacja wyglądała u innych forumowiczów. Na pewno jakaś ustawa wyznacza najdłuższy możliwy czas oczekiwania... na pewno w sieci gdzieś jest opublikowana...

Pozdr,

Strona 104 z 254 PierwszyPierwszy ... 45494102103104105106114154204 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów