Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
no miałam wczoraj i przedwczoraj dwa bum na dwóch różnych stockach
na jednym 4(stockplus), na drugim 3(123rf) fotki
za karę dziś ani jednej na żadnymDD
ale byliśmy na grzybach i zjem sobie grzybki w nagrodę, za ciężkie trudy i dzisiejsze nico
pozdros![]()
canon 400D+50mm /f1.8
Czy na Shutterstocku musi być koniecznie paszport, czy może wystarczy dowód osobisty? Pytam, bo ja jeszcze mam stary dowód, paszport stracił ważność i teraz nie wiem co "wyrobić" najpierw![]()
Ostatnio edytowane przez jagódka ; 23-09-2007 o 01:14
Dziękuje. Doczytałam, że może być też prawo jazdy, wiec je wysłałam. Mam w nim co prawda stare nazwisko (nie znoszę latania po urzędach), ale mam nadzieję, że można to później zmienić w profilu?
U mnie ostatnio spadek DL... Ale na SX w końcu coś się ruszyło w akceptacji zdjęć. Mam nadzieję, że i sprzedaż się poprawi.
Mam jeszcze pytanie, czy na fotolii 1 kredyt (z tych co mam) = 1 $?
Ostatnio edytowane przez jagódka ; 24-09-2007 o 14:07
Zobaczę. Na razie czekam. Jak nie zaakceptują, to wyrobię paszport i prześlę. Ale różnie to bywa z tymi stockami. Mi na 123RF przyjęli... legitymację studenckąTo mnie dopiero zaskoczyło!
A jak nie będę mogła zmienić nazwiska w profilu, to trudno, będę musiała się od nowa zarejestrować. W sumie - chyba niewiele tracę, a mogę zyskać![]()
Jagódka, spróbuj ten nieważny paszport najpierw. Wydaje mi się, że im chodzi tylko o identyfikację osoby, przecież to, że nie jest ważny nie znaczy, że przestałaś istniećWydaje mi się, że ktoś pisał, że przyjęli mu nieważny paszport.
Ja musiałam sobie wyrobić nowy bo stary był na stare nazwisko.
Reno, dziękuje za radę. Prawo jazdy - niestety - odrzucili![]()
Miałam nadzieję, że przejdzie i nie będę musiała wybrać się po paszport (ja też mam stare nazwisko w swoim, no i się przeterminował kilka lat temu). Nie znoszę załatwiać spraw w urzędach, ale cóż, będę musiała to zrobić, bo na Shutterstosku nie da ię jedna kpóźniej poprawić nazwiska w Profilu.
Fotoaloja, ty chyba niedawno wyrabiałaś paszport. Długo czekałaś?
hmm odnośnie czekania to może być problem... wiesz jak działają polskie urzędy... każdy innaczej, więc nie sugerowałbym się tym jak sytuacja wyglądała u innych forumowiczów. Na pewno jakaś ustawa wyznacza najdłuższy możliwy czas oczekiwania... na pewno w sieci gdzieś jest opublikowana...
Pozdr,