Strona 89 z 254 PierwszyPierwszy ... 3979878889909199139189 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 881 do 890 z 2535

Wątek: Zarabianie na zdjeciach

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturs Zobacz posta
    No to chyba nie do końca tak jest - własnie sprawdziłem kartę Visa Electron - na karcie jest numer CVC i paypal nie zaakceptował karty..

Pozdr
    Artur
    No nie wiem, ja mam VE i nie mam z nia nigdzie problemow. Co znaczy "nie zaakceptowal" ? Moze nie mozesz nia placic w sieci ? Chyba mozna zablokowac platnosci bezgotowkowe, wiec moze tu jest problem ...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cos okropnego Zobacz posta
    Witam wszystkich,
    dla tych którzy pracują w PS i jeszcze tego nie znają, radze poczytać ten wątek dobra rzecz,
    http://www.cyberfoto.pl/panasonic/51...ry-filters.htm
    mam nadzieje ze sie przyda.
    Pozdrawiam
    ten link nic nie wnosi. RAW miażdży całą resztę.
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Domyślnie

No to chyba nie do końca tak jest - własnie sprawdziłem kartę Visa Electron - na karcie jest numer CVC i paypal nie zaakceptował karty..

Pozdr
    Artur
    Zwracam honor. Znajoma wczoraj zakladala konto na PP uzywajac Visa z BZ WBK no i niestaty nie poszlo (mimo iz byl CVC). Bedziemy to wyjasniac z bankiem, normalnie trzeci swiat!

Z tym, ze ja mowilem o Inteligo, VE z Inteligo posiada mozliwosc "placenia w sieci"

tatoke
    Guest

Domyślnie

[QUOTE=arturs;359202]No to chyba nie do końca tak jest - własnie sprawdziłem kartę Visa Electron - na karcie jest numer CVC i paypal nie zaakceptował karty..

W przypadku Elektron przedplaconej nalezy miec conajmniej 10.00 PLN wplacone na konto karty, inaczej nie da sie przeprowadzic probnej transakcji przy rejestracji.

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tatoke Zobacz posta
    W przypadku Elektron przedplaconej nalezy miec conajmniej 10.00 PLN wplacone na konto karty, inaczej nie da sie przeprowadzic probnej transakcji przy rejestracji.
    Zapewniam cię że na koncie jest znacznie więcej niż 10 zł
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Dargrim
    Guest

Domyślnie

Witam, z informacji jakie otrzymałem w swoim banku wynika, że sytuacja z kartami jest trochę bardziej skomplikowana. Są Karty "płaskie" i "wypukłe". Jeśli masz kartę "wypukłą" możesz dokonywać transakcji w Internecie, jeśli "płaską" to nie. Widocznie tak jest w tym wypadku. A jak odróżnić jedną od drugiej to nie pytajcie - najlepiej zapytać w banku.

Uzależniony Awatar dentharg
    Miasto
    Tomaszów Maz/Łódź

Domyślnie

A to jest akurat trzeci stan prawdy góralskiej.
    Karta debetowa Allekarta jest płaska i można nią płacić w internecie. Karty wypukłe to zazwyczaj karty kredytowe, a nie debetowe. Wypukła to taka, w której nr karty jest wybity i odciśnie się w papierze w przypadku przejechania takim czytnikiem jak na amerykańskich filmach..
    Kartę debetową mBanku Paypal też chyba przyjmie.
    Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dargrim Zobacz posta
    Witam, z informacji jakie otrzymałem w swoim banku wynika, że sytuacja z kartami jest trochę bardziej skomplikowana. Są Karty "płaskie" i "wypukłe". Jeśli masz kartę "wypukłą" możesz dokonywać transakcji w Internecie, jeśli "płaską" to nie. Widocznie tak jest w tym wypadku. A jak odróżnić jedną od drugiej to nie pytajcie - najlepiej zapytać w banku.
    Racja, takowy podzial istnieje, tylko, ze to czy mozesz nia placic w sieci zalezy tylko i wylacznie od Twojego banku. Ja, jako bidok, dysponuje jedynie kartami "plaskimi", ktorymi moge placic w sieci, gwarantuje mi to bank, Inteligo, po prostu karta VE w Inteligo posiada taka "wlasciwosc"

Prosze poczytac : http://www.inteligo.pl/infosite/ofer...a-electron.htm

Coś już napisał

Domyślnie

Wy o kartach płatniczych, innych cudach, a ja się pochwalę :

zdjęcia od 3 dni leżą na SS, codziennie mam po 20-35DLi z jednego zdjęcia :-)
    dodam że mam 10 zdjęć z tym kwiatkiem i wszystkie idą nad wyraz dobrze ;-)

Pozdrawiam!
    Kuba

P.S. Jeśli ktoś miałby ochotę porozmawiać o stockach służę pomocą jako weteran :-) Piszcie na PM, w razie czego podam GG.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

podaj swojego nicka na shutterstock, chętnie popatrzymy... z tymi downloadami to się chyba trochę zbytnio podniecasz -nie są jakieś mega obfite jak na shutterstock... z tego co pamietam to pewien użytkownik na forum shutterstock chwalił się popularnością swojego zdjęcia... osiągnął ponad 1000 downloadów dziennie... to jest dopiero wynik

Pozdrawiam,
    Robert
    Ostatnio edytowane przez robgr85 ; 06-09-2007 o 22:24
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Strona 89 z 254 PierwszyPierwszy ... 3979878889909199139189 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów