Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
[QUOTE=arturs;359202]No to chyba nie do końca tak jest - własnie sprawdziłem kartę Visa Electron - na karcie jest numer CVC i paypal nie zaakceptował karty..
W przypadku Elektron przedplaconej nalezy miec conajmniej 10.00 PLN wplacone na konto karty, inaczej nie da sie przeprowadzic probnej transakcji przy rejestracji.
Witam, z informacji jakie otrzymałem w swoim banku wynika, że sytuacja z kartami jest trochę bardziej skomplikowana. Są Karty "płaskie" i "wypukłe". Jeśli masz kartę "wypukłą" możesz dokonywać transakcji w Internecie, jeśli "płaską" to nie. Widocznie tak jest w tym wypadku. A jak odróżnić jedną od drugiej to nie pytajcie - najlepiej zapytać w banku.
A to jest akurat trzeci stan prawdy góralskiej.
Karta debetowa Allekarta jest płaska i można nią płacić w internecie. Karty wypukłe to zazwyczaj karty kredytowe, a nie debetowe. Wypukła to taka, w której nr karty jest wybity i odciśnie się w papierze w przypadku przejechania takim czytnikiem jak na amerykańskich filmach..
Kartę debetową mBanku Paypal też chyba przyjmie.
Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy
Racja, takowy podzial istnieje, tylko, ze to czy mozesz nia placic w sieci zalezy tylko i wylacznie od Twojego banku. Ja, jako bidok, dysponuje jedynie kartami "plaskimi", ktorymi moge placic w sieci, gwarantuje mi to bank, Inteligo, po prostu karta VE w Inteligo posiada taka "wlasciwosc"
Prosze poczytac : http://www.inteligo.pl/infosite/ofer...a-electron.htm
Wy o kartach płatniczych, innych cudach, a ja się pochwalę :
zdjęcia od 3 dni leżą na SS, codziennie mam po 20-35DLi z jednego zdjęcia :-)
dodam że mam 10 zdjęć z tym kwiatkiem i wszystkie idą nad wyraz dobrze ;-)
Pozdrawiam!
Kuba
P.S. Jeśli ktoś miałby ochotę porozmawiać o stockach służę pomocą jako weteran :-) Piszcie na PM, w razie czego podam GG.
podaj swojego nicka na shutterstock, chętnie popatrzymy... z tymi downloadami to się chyba trochę zbytnio podniecasz -nie są jakieś mega obfite jak na shutterstock... z tego co pamietam to pewien użytkownik na forum shutterstock chwalił się popularnością swojego zdjęcia... osiągnął ponad 1000 downloadów dziennie... to jest dopiero wynik
Pozdrawiam,
Robert
Ostatnio edytowane przez robgr85 ; 06-09-2007 o 22:24
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...