Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2535

Wątek: Zarabianie na zdjeciach

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mala Zobacz posta
    Kto z Was wie na jakich stockach nie trzeba okazac jakiego kolwiek dokumentu tozsamisci??
    ????
    Jak to? a kasę przeleją na konto "Mała" w jakimś banku
    Na wszystkich trzeba pokazać prawdziwy dokument tożsamości..
    Pozdr
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Mala
    Guest

Domyślnie

haha. nie do jakigos :P. Pytalam sie poniewaz Alzail powiedzial ze nie na kazdym potrzebny jets dokument...

Uzależniony
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturs Zobacz posta
    ????
    Jak to? a kasę przeleją na konto "Mała" w jakimś banku
    Na wszystkich trzeba pokazać prawdziwy dokument tożsamości..
    Pozdr
    hmm jak się rejestrowałem na stocki to tylko chyba w 2 czy 3 chcieli paszport..., może przy wypłacaniu będzie potrzebny, ale póki co nie musiałem wysyłać paszportu do wszystkich.

PS: pixelman, twoja strona się super rozłazi w FX

PS2: szukałem na StockXpert 15minut funkcji reupload i nie znalazłem... czy mógłby mi ktoś napisać co po kolei zrobić żebym nie musiał jeszcze raz wysyłać tych samych zdjęć (miałem tylko poprawić słowa kluczowe)
    Ostatnio edytowane przez Alzail ; 29-08-2007 o 00:24
    350D

Bywalec Awatar Sielan
    Miasto
    Polska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Alzail Zobacz posta

...

PS2: szukałem na StockXpert 15minut funkcji reupload i nie znalazłem... czy mógłby mi ktoś napisać co po kolei zrobić żebym nie musiał jeszcze raz wysyłać tych samych zdjęć (miałem tylko poprawić słowa kluczowe)
    Jeśli są na liście Twoich fotek z czerwoną kropką, kliknij edit i usuń nieakceptowane słowa kluczowe. Jeśli ich nie ma, po prostu wrzuć fotki ponownie.
    30D + szpargały

Uzależniony
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sielan Zobacz posta
    Jeśli są na liście Twoich fotek z czerwoną kropką, kliknij edit i usuń nieakceptowane słowa kluczowe. Jeśli ich nie ma, po prostu wrzuć fotki ponownie.
    fotki mają żółty znaczek, po kliknięciu pisze żeby usunąć znaki, usunąłem dałem submit i dalej taki sam kolor... chyba je jeszcze raz wrzucę i z głowy..

fotoaloja - pokaz fotki ;] ja na 123RF jeszcze nie mam żadnego downloadu...
    350D

pixelman
    Guest

Domyślnie

hmm jak się rejestrowałem na stocki to tylko chyba w 2 czy 3 chcieli paszport..., może przy wypłacaniu będzie potrzebny, ale póki co nie musiałem wysyłać paszportu do wszystkich.

PS: pixelman, twoja strona się super rozłazi w FX
    Dzięki muszę ją poprawić dzięki.
    Funkcja "podmień plik" jest widoczna kiedy klkniesz edit podczas edycji zdjęcia.
    Ale jeśli chodzi o zmianę słów kluczowych to wystarczy je zmienić podczas edycji czyż nie tak?
    Albo ja czegoś nie rozumię ? albo chodzi o coś innego.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    fotki mają żółty znaczek, po kliknięciu pisze żeby usunąć znaki, usunąłem dałem submit i dalej taki sam kolor... chyba je jeszcze raz wrzucę i z głowy..
    Musisz poczekać na akceptacje zdjęcia, a to może potrwać u mnie już to trwa 11 dni Albo mają jakieś problemy albo nie widzą moich zdjęć.
    Ostatnio edytowane przez pixelman ; 30-08-2007 o 23:56 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów