Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
Witam wszystkich forumowiczow,
Cały ten wątek przeczytałem od dechy do dechy, bardzo mnie zainteresowało zarabianie na zdjęciach, jednak mam pewien problem: Jestem szczęśliwym posiadaczem znakomitego Canon S3 IS. Czy jest ktos ze szczęślwców taki jak ja i udaje się sprzedawać zdjęcia na którymś z portali?
Pytam dlatego że nie jestem pewien czy jest sens porywać się z motyką na księżyc.
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
Mam takie pytanie : o jakiej tematyce zamieszczacie zdjęcia na stockach ? / proszę wymienić w waszym przypadku 3 najbardziej "chodliwe" tematy zdjęć /.
Nie wiem dokladnie, ale mamy przynajmniej dwa rodzaje kart: platnicze i debetowe, amerykance moga wplacac na karty pieniadze (taka usluga banku).
W PL to nie jest praktykowane odnosnie kart platniczych (chyba!), jedynie co mozesz dostac "na karte" to zwrot z "anulowanej transakcji". Na karty debetowe mozna niby wplacac cos, znalazlem taka usluge w BZ WBK.
Tak czy siak, nie warto sie tym przejmowac, kazdy ma bank account (oprocz Jarka!), wiec z Paypala w pelni moze korzystac od konca ubieglego roku.
Pełny PayPal wreszcie w Polsce
Czy wiecie może co się dzieje na Stocxpert ?. Moje foty czekają w kolejce na akceptację już tydzień .Tego jeszcze nie grali..
pozdrawiam
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
W moim przypadku są to owoce wpadające do wody, dekoracje świąteczne i przedmioty na białym tle.
Ale generalnie na stockach prym wiodą tematy biznesowe, ludzie, fitness i tym podobne
pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez pixelman ; 28-08-2007 o 10:51 Powód: Automerged Doublepost
Mam pytanie ;] czy w StockXpert jak odrzucili mi zdjęcie i napisali żebym wyrzucił nazwy firmowe z opisu da się jakoś tym fotkom zmienić status na "pending" czy muszę od nowa je uploadować?
350D