Strona 83 z 254 PierwszyPierwszy ... 3373818283848593133183 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 821 do 830 z 2535

Wątek: Zarabianie na zdjeciach

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mor_feusz Zobacz posta
    c) PayPal "musi wiedziec" z czego pobierac i gdzie wplacac pieniadze - w swoim panelu podajesz swoje PRAWDZIWE KONTO BANKOWE (bez niego nie da rady)
    Tak gwoli sprostowania - mozna podac tylko karte kredytowa. Da rade bez rachunku bankowego. Przynajmniej ja tak zakladalem PayPala i takie konto mam - tylko do platnosci karta, bez rachunku bankowego. Tylko nie wiem czy wtedy mozna otrzymywac wplaty na karte.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mala Zobacz posta
    Tak jest i jak to czytałam. Ale od roku 2007 nie ma pit-u 53...
    może ma ktoś jakichś znajomych/sam pracuje w skarbówce aby mógł napisać co dalej?
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Witam wszystkich forumowiczow,
    Cały ten wątek przeczytałem od dechy do dechy, bardzo mnie zainteresowało zarabianie na zdjęciach, jednak mam pewien problem: Jestem szczęśliwym posiadaczem znakomitego Canon S3 IS. Czy jest ktos ze szczęślwców taki jak ja i udaje się sprzedawać zdjęcia na którymś z portali?
    Pytam dlatego że nie jestem pewien czy jest sens porywać się z motyką na księżyc.

Coś już napisał Awatar iblip
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robgr85 Zobacz posta
    może ma ktoś jakichś znajomych/sam pracuje w skarbówce aby mógł napisać co dalej?
    teraz sytuacja wygląda tak:

wpłacasz zaliczkę (19% od przychodów) do 20 dnia, następnego miesiąca, oraz składasz deklaracje pit 36 i załącznik ZG

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Tylko nie wiem czy wtedy mozna otrzymywac wplaty na karte.
    Mamy jeszcze troche zacofany system bankowy. Funkcjonalnosc Paypal w porownaniu np. z USA, jest "lekko" ograniczona ... chodzi tu glownie o mozliwosc bezposrednich wplat "na karte".

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rachwal Zobacz posta
    Mamy jeszcze troche zacofany system bankowy. Funkcjonalnosc Paypal w porownaniu np. z USA, jest "lekko" ograniczona ... chodzi tu glownie o mozliwosc bezposrednich wplat "na karte".
    też słyszałem coś na ten temat... myślałem że to problem przeszłości i już wszystko jest w 100% funkcjonalne... jak to w końcu wygląda?

Pozdr.
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Pełne uzależnienie Awatar Nemeo
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Mam takie pytanie : o jakiej tematyce zamieszczacie zdjęcia na stockach ? / proszę wymienić w waszym przypadku 3 najbardziej "chodliwe" tematy zdjęć /.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robgr85 Zobacz posta
    też słyszałem coś na ten temat... myślałem że to problem przeszłości i już wszystko jest w 100% funkcjonalne... jak to w końcu wygląda?
    Nie wiem dokladnie, ale mamy przynajmniej dwa rodzaje kart: platnicze i debetowe, amerykance moga wplacac na karty pieniadze (taka usluga banku).

W PL to nie jest praktykowane odnosnie kart platniczych (chyba!), jedynie co mozesz dostac "na karte" to zwrot z "anulowanej transakcji". Na karty debetowe mozna niby wplacac cos, znalazlem taka usluge w BZ WBK.

Tak czy siak, nie warto sie tym przejmowac, kazdy ma bank account (oprocz Jarka!), wiec z Paypala w pelni moze korzystac od konca ubieglego roku.

Pełny PayPal wreszcie w Polsce

pixelman
    Guest

Domyślnie

Czy wiecie może co się dzieje na Stocxpert ?. Moje foty czekają w kolejce na akceptację już tydzień .Tego jeszcze nie grali..

pozdrawiam
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Nemeo Zobacz posta
    Mam takie pytanie : o jakiej tematyce zamieszczacie zdjęcia na stockach ? / proszę wymienić w waszym przypadku 3 najbardziej "chodliwe" tematy zdjęć /.
    W moim przypadku są to owoce wpadające do wody, dekoracje świąteczne i przedmioty na białym tle.
    Ale generalnie na stockach prym wiodą tematy biznesowe, ludzie, fitness i tym podobne

pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez pixelman ; 28-08-2007 o 10:51 Powód: Automerged Doublepost

Uzależniony
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Mam pytanie ;] czy w StockXpert jak odrzucili mi zdjęcie i napisali żebym wyrzucił nazwy firmowe z opisu da się jakoś tym fotkom zmienić status na "pending" czy muszę od nowa je uploadować?
    350D

Strona 83 z 254 PierwszyPierwszy ... 3373818283848593133183 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów