Strona 82 z 254 PierwszyPierwszy ... 3272808182838492132182 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 811 do 820 z 2535

Wątek: Zarabianie na zdjeciach

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon Zobacz posta
    (może to gdzieś podkleić czy coś?)
    nie ma sprawy - dla mnie wygoda - coraz wiecej sklepow obsluguje PayPal'a - no i bezpieczniej (a dla nas - z racji wykonywanego zawodu) to najwazniejsze.
    (jesli ma byc przyklejone to zrobie manuala z obrazkami i step by step co gdzie i jak, w takiej wersji sie nie nadaje)

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mor_feusz Zobacz posta
    nie ma sprawy - dla mnie wygoda - coraz wiecej sklepow obsluguje PayPal'a - no i bezpieczniej (a dla nas - z racji wykonywanego zawodu) to najwazniejsze.
    (jesli ma byc przyklejone to zrobie manuala z obrazkami i step by step co gdzie i jak, w takiej wersji sie nie nadaje)
    ale przeciez jest po PL wiec tam chyba kazdy zrozumie

http://www.paypal.pl/pl

a jak ktos mieszka w UK tutaj ma konto bankowe to chyba sobie da rade zalozyc i konto na paypal, ja jestem szczesliwym posiadaczem od ponad 3 lat, nigdy nie narzekalem wiec polecam jak najbardziej
    EOS x2, sloik x5, blyskotki x6

Uzależniony
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

a ja tak zapytam ;] co lepsze, MoneyBookers czy PayPal? Gdzieś przeczytałem że MB ma mniejsze opłaty, ale czy np. PayPal nie jest bardziej rozpowszechniony?
    350D

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez miszaqq Zobacz posta

a jak ktos mieszka w UK tutaj ma konto bankowe to chyba sobie da rade zalozyc i konto na paypal, ja jestem szczesliwym posiadaczem od ponad 3 lat, nigdy nie narzekalem wiec polecam jak najbardziej
    Jak najbardziej (aczkolwiek wiesz jak niektorzy konta zakladaja), jest po PL tak wiec kazdy da rade

Cytat Zamieszczone przez Alzail Zobacz posta
    a ja tak zapytam ;] co lepsze, MoneyBookers czy PayPal? Gdzieś przeczytałem że MB ma mniejsze opłaty, ale czy np. PayPal nie jest bardziej rozpowszechniony?
    PayPal raczej bardziej rozpowszechniony ja jak MISZAQQ mam, uzywam, polecam

Mala
    Guest

Domyślnie

Ja jeszcze nie jestem zalogowana, ponewaz narazie czytam i pytam. Padlo tutaj takie pytane jak pieniadze sa wyplacane w $ czy w PLN i nie znalazlam na nie odpowiedzi. Moze mi powiecie. I w jaki sposob mam sie rozliczyc (chodzi mi o podatek) skoro juz nie ma pitu 53???

Pełne uzależnienie

Domyślnie

zacznij zarabiac - potem martw sie o podatek

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mala Zobacz posta
    Ja jeszcze nie jestem zalogowana, ponewaz narazie czytam i pytam. Padlo tutaj takie pytane jak pieniadze sa wyplacane w $ czy w PLN i nie znalazlam na nie odpowiedzi. Moze mi powiecie. I w jaki sposob mam sie rozliczyc (chodzi mi o podatek skoro juz nie ma pitu 53???

ponoć na stronie 23 tego tematu zaczela sie powazna dyskusja na ten temat...

zacznij zarabiac - potem martw sie o podatek
    nic dodać nic ująć
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

niven
    Guest

Domyślnie

Witam wszystkich. Przyglądałam się całej dyskusji na temat stocków i też postanowiłam spróbować. Jak na razie zapisałam sie na fotolię. Czekam na aprobatę zdjęć. Do kilku muszę zastosować Model Agreement i tu mam pytanie. Na samym dole tej umowy jest miejsce na podpis świadka. Czy zawsze jest on niezbędny? A co w sytuacji, gdy nie było świadków?

Pełne uzależnienie
    Miasto
    3city

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez niven Zobacz posta
    Witam wszystkich. Przyglądałam się całej dyskusji na temat stocków i też postanowiłam spróbować. Jak na razie zapisałam sie na fotolię. Czekam na aprobatę zdjęć. Do kilku muszę zastosować Model Agreement i tu mam pytanie. Na samym dole tej umowy jest miejsce na podpis świadka. Czy zawsze jest on niezbędny? A co w sytuacji, gdy nie było świadków?
    daj bratu, siostrze, koleżance lub koledze. Nie powinno być problemów...

Pozdr.
    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Mala
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robgr85 Zobacz posta
    ponoć na stronie 23 tego tematu zaczela sie powazna dyskusja na ten temat...
    Tak jest i jak to czytałam. Ale od roku 2007 nie ma pit-u 53...
    Ostatnio edytowane przez Mala ; 27-08-2007 o 10:26

Strona 82 z 254 PierwszyPierwszy ... 3272808182838492132182 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów